dilluns, 17 de desembre del 2018

Crònica i fotos del sopar de nadal, XX aniversari d'ACPV-Casal d'Elx: El passat divendres 14 de desembre 2018 a Acpv-Casal d'Elx prop de 60 persones van assistir al sopar de nadal i XX aniversari del casal. La cantant Núria Agulló i el guitarrista Ivan Lledó, membres de la Comitiva Flordeneu, vam interpretar algunes de les cançons incloses al seu primer disc, Trànsit: La Vetlla, de proper llançament, junt a noves versions de cançons antigues i modernes, de collita pròpia, tradicional i d'altres autors.


Crònica i fotos del sopar de nadal, XX aniversari d'ACPV-Casal d'Elx:
El passat divendres 14 de desembre 2018 a Acpv-Casal d'Elx prop de 60 persones van assistir al sopar de nadal i XX aniversari del casal. La cantant Núria Agulló i el guitarrista Ivan Lledó, membres de la Comitiva Flordeneu, vam interpretar algunes de les cançons incloses al seu primer disc, Trànsit: La Vetlla, de proper llançament, junt a noves versions de cançons antigues i modernes, de collita pròpia, tradicional i d'altres autors. 

Van fer una interpretació magnifica, amb gran domini de la guitarra, i de la veu. Va ser un magnífic espectacle. L'Nuria i l'Ivan ens van transportar mil anys enrere, quan les monges van ser expulsades del monestir de Sant Joan de les Abadesses, en un magnífic tast del seu muntatge poètic-musical “Trànsit: La vetlla”. Va ser un concert d'eixos que recordaré tota la vida. Nit emotiva i reivindicativa.

Al llarg d’aquest 2018 el Casal d'Elx celebra el seu 20è aniversari, va nàixer de la mà d'Acpv el 15 de maig de l'any 1998 i va ser el fruit d'esforç, de treball, de solidaritat, d'il·lusió, de valors, d'empenta i de dedicació de moltes persones.

Des de la junta del casal volem manifestar públicament el nostre reconeixement i record entranyable a totes les sòcies i socis, presents i no presents així com, de forma destacada, a totes aquelles persones que, durant aquestes dos darreres dècades, han format part d'Acpv-Casal Jaume I, les quals han servit per dotar de vida i sentit a la nostra entitat, que humilment ha intentat ser motor de valencianisme a la ciutat i comarca.

Cordialment
Agustí Agulló Marcos 
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) 
Telèfon 965426480 
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat 
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 
http://lecturesdelx.blogspot.com 
https://twitter.com/ElxCasal









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada