dimecres, 19 de desembre del 2018

Club de Lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx: us escric per recordar-vos que dijous 20 de desembre a les 20:00 hores tindrem la sessi贸 dedicada a l'escriptor: Antoni TABUCCHI, Afirma Pereira. Ed. Labutxaca.

Club de Lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx: us escric per recordar-vos que dijous 20 de desembre a les 20:00 hores tindrem la sessi贸 dedicada a l'escriptor: Antoni TABUCCHI, Afirma Pereira. Ed. Labutxaca. Sabeu que el club de lectura est脿 obert a noves incorporacions i que tamb茅 s贸n benvingudes les visites espor脿diques. Per aix貌, si coneixeu alg煤 que hi puga estar interessat, no dubteu a convidar-lo.
Sinopsi: Pereira viu ancorat en el passat. El seu car脿cter t铆mid, sentimental, fonamentalment nost脿lgic i, sobretot, el record de la seva dona morta l'han anat apartant de la realitat. No ser脿 fins que, a l'agost de 1983, l'amistat amb dos joves de gran vitalitat far脿 que recobri el sentit del temps i, adonant-se dels canvis que s'estan operant a Europa, prengui consci猫ncia del seu lloc en la hist貌ria.
Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 http://lecturesdelx.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada