dimarts, 24 d’abril del 2018

Inauguració Exposició Taller d'Aigua “Grans de la Família”. Accions dedicades a Manuel Macià i Antonio González. Divendres 27 d'abril 2018 a les 12:00 hores.

Inauguració Exposició Taller d'Aigua “Grans de la Família”. Accions dedicades a Manuel Macià i Antonio González. Divendres 27 d'abril 2018 a les 12:00 hores.
No et perdes l'exposició dels sentits de l'escultor Miguel Ruiz, en la sala d'exposicions d'Acpv-Casal Jaume I de la ciutat d'Elx. La inauguració donarà començament a les 12:00h i romandrà oberta fins a les 22:00 hores i homenatja a persones pròximes d'àmbit local, estatal i internacional que han tingut una gran influència al llarg de la vida de l'escultor, pel seu art, pensaments i actituds.
Aquesta exposició singular implica els 5 sentits, l'artista ha inclòs en la mateixa exposició els cinc sentits: la vista, l'oïda, l'olfacte, el gust i el tacte no solament són escultures visuals, sinó personatges que s'intenta transportar a la màxima essència de cada personatge utilitzant tots els sentits. D'aquesta manera ens transportem als orígens de cada personatge i podem embolicar-nos en les sensacions i les atmosferes més íntimes d'aquests i també pretén ser un homenatge a l'aigua, per a açò l'artista dissenya i realitza escultures públiques en les quals es representa aquest element en els seus diferents estats i la seua acció pel que fa a altres matèries.
Aquests dissenys són realitzats segons els espais on vagen a ser situats. A més realitza escultures públiques amb temàtica sol·licitades pel client. Les escultures en bust redó estan realitzades en bronze a escala 1-3. Representen a l'ésser humà com un ser capaç d'aportar una gran bellesa, sensibilitat i bon fer cap al món a través de les seues creacions o actituds. L'exposició està composta per les primeres escultures d'aquesta sèrie, que continuarà creixent en nombre i grandària al llarg del temps.
L'escultor Miguel Ruiz Guerrero va nàixer en Ronda (Màlaga) el 15 de Julio de 1956, però la seua infància va transcórrer en el Marroc francés. Allí va cursar els seus primers estudis i va tornar a l'estat Espanyol en 1963. Va residir a Elx, on va cursar estudis de Batxillerat. Més tard en l'Institut Politècnic d'Alacant, va obtenir la titulació de “Mestre Industrial”, branca delineant (Madrid, 27 de Març de 1978), va treballar en l'empresa “Estructures del Sud-est”.
La seua gran afició i habilitat per les arts plàstiques li portaran a canviar el sentit de la seua vida professional. Va ser durant la seua estada a Austràlia (1982-1985) on es va lliurar per complet a les arts Plàstiques i al seu retorn a l'estat espanyol va començar l'execució de nombroses obres en la seua majoria situades en espais públics, fins a l'actualitat que contínua la seua activitat creativa.
Des del Casal esperem que gaudiu d'aquesta singular exposició. En l'horari de dilluns a divendres de 18 a 22 hores


Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com
https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada