dijous, 26 d’abril del 2018

Avui dijous 26 d'abril: Cinema en catal脿 entrada lliure: "La pell freda" al cinema 脪deon. Nou cicle de cinema en valenci脿, organitzat per la Universitat d'Elx (UMH) amb la col·laboraci贸 d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx.

Avui dijous 26 d'abril: Cinema en catal脿 entrada lliure: "La pell freda" al cinema 脪deon.
Nou cicle de cinema en valenci脿, organitzat per la Universitat d'Elx (UMH) amb la col·laboraci贸 d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx.
La Universitat Miguel Hern谩ndez d’Elx ha organitzat un nou cicle de cinema en valenci脿 a la sala 脪deon amb la col•laboraci贸 de l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalop贸, d’El Tempir, el Cineclub Luis Bu帽uel, ACPV-Casal Elx, les universitats p煤bliques valencianes i el cinema 脪deon d’Elx. L’entrada ser脿 lliure per貌 limitat a la capacitat del cinema. Tot seguit, us informem de la programaci贸 i sessions a les 19.30 i 22.00 h.
L’entrada 茅s lliure fins a completar l’aforament.
Calendari de sessions:
26 d’abril La pell freda / 17 de maig Brava
La pell freda: Un antic lluitador de la independ猫ncia d'Irlanda, desmotivat pels esdeveniments del m贸n occidental, decideix esborrar la seva personalitat i fugir de la societat on viu. Accepta una oferta de treball d'oficial atmosf猫ric per un any en una illa perduda al mig de l'oce脿 Atl脿ntic, on no hi ha m茅s que un far i est脿 lluny de qualsevol ruta mar铆tima.
En aquesta illa nom茅s hi ha un habitant, l'oficial de senyals Bat铆s Caff贸, que no fa cas ni ajuda l'irland猫s, l'ignora tot i la informaci贸 que t茅 de l'illa. Aix铆 que el protagonista ha de passar sol unes nits assetjat per l'atac d'uns 茅ssers monstruosos en la seva cabana de fusta, que anomena granotots, o, posteriorment, els "citauca".
Gr脿cies a la seva ast煤cia aconsegueix quedar-se al far amb Caff贸 i aix铆 poden resistir als atacs dels granotots. Descobreix com aquest t茅 un d'aquells 茅ssers, la femella Aneris, que no nom茅s t茅 domesticat, sin贸 que tamb茅 li serveix d'amant. Tot i que l'irland猫s primer pensa que els granotots s贸n dolents i volen matar sense motiu, despr茅s de con猫ixer Aneris la desitja i els veu amb sentiments. Per貌 Caff贸 no s'ho vol creure........


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada