dilluns, 16 de novembre del 2015

M茅s de 30 persones ens han acompanyat en l'excursi贸 d'avui diumenge 15 de novembre 2015 organitzada conjuntament amb Centre de Muntanyisme de Mutxamel i Casal Jaume I d'Elx, pel Castellar de la Morera, Pant脿 d'Elx i Palmerar d'Elx (Hort de Sant Pl脿cid).
Aquesta 茅s la segona visita que fan els amics de Mutxamel a nostra ciutat i terme municipal la darrera visita que van fer va ser el passat 22 de mar莽 2015 en l'excursi贸 : Ruta pel nord del terme municipal d'Elx, i que partiren del Pont de Barraxina, passant pel Mol铆 Real, S猫quia Major, Aigua Dol莽a i Sal脿, Xops il·licitans.
En resum, una completa i bona jornada de senderisme, cultura i confraternitzaci贸 amb les amigues/amics de Mutxamel i Elx. Finalment hem acabat l'excursi贸 en un dinar de germanor en el Casal Jaume I d'Elx.



Vos donem les gr脿cies a tots els assistents, especialment al soci del Casal d'Elx Ruben Sempere per la visita guiada sobre el Pant脿 d'Elx i Castellar de la Morera, Andreu Clemente, Sonia i Jordi voluntaris de Volem Palmerar per la visita guiada i al simpatitzant Eduardo Albaladejo per les excel·lents fotos de l'excursi贸.
Amb aquestes excursions pretenem posar en valor la S猫quia Major del Pant脿, i reivindicar la necessitat de recuperar infraestructures h铆driques hist貌riques i industrials, la reparaci贸 de la comporta de la presa, el sanejament integral del riu Vinalop贸 i la restauraci贸 paisatg铆stica de l’entorn.
Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos (Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) Tel猫fon 965426480 Carrer Sant Jordi, 2 elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com.es/https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107http://lecturesdelx.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada