dilluns, 16 de novembre de 2015

Més de 30 persones ens han acompanyat en l'excursió d'avui diumenge 15 de novembre 2015 organitzada conjuntament amb Centre de Muntanyisme de Mutxamel i Casal Jaume I d'Elx, pel Castellar de la Morera, Pantà d'Elx i Palmerar d'Elx (Hort de Sant Plàcid).
Aquesta és la segona visita que fan els amics de Mutxamel a nostra ciutat i terme municipal la darrera visita que van fer va ser el passat 22 de març 2015 en l'excursió : Ruta pel nord del terme municipal d'Elx, i que partiren del Pont de Barraxina, passant pel Molí Real, Sèquia Major, Aigua Dolça i Salà, Xops il·licitans.
En resum, una completa i bona jornada de senderisme, cultura i confraternització amb les amigues/amics de Mutxamel i Elx. Finalment hem acabat l'excursió en un dinar de germanor en el Casal Jaume I d'Elx.Vos donem les gràcies a tots els assistents, especialment al soci del Casal d'Elx Ruben Sempere per la visita guiada sobre el Pantà d'Elx i Castellar de la Morera, Andreu Clemente, Sonia i Jordi voluntaris de Volem Palmerar per la visita guiada i al simpatitzant Eduardo Albaladejo per les excel·lents fotos de l'excursió.
Amb aquestes excursions pretenem posar en valor la Sèquia Major del Pantà, i reivindicar la necessitat de recuperar infraestructures hídriques històriques i industrials, la reparació de la comporta de la presa, el sanejament integral del riu Vinalopó i la restauració paisatgística de l’entorn.
Cordialment
Agustí Agulló Marcos (Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) Telèfon 965426480 Carrer Sant Jordi, 2 elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com.es/https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107http://lecturesdelx.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada