dimarts, 31 de mar莽 del 2015


NOTA DE PREMSA
LA DIADA DEL 25 D’ABRIL CRIDA A COMEN脟AR EL FUTUR

Acci贸 Cultural anima els valencians a celebrar la diada i manifestar-se amb il·lusi贸

 Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿 (ACPV) celebrar脿 el proper dissabte 25 d’abril la diada del Pa铆s Valenci脿 en un context molt important per a la nostra societat. En aquest sentit, la diada marcar脿 l’inici del futur que permetr脿 al Pa铆s Valenci脿 eixir de la crisi econ貌mica i social, posar fi a la discriminaci贸 ling眉铆stica i cultural, i recuperar la nostra dignitat com a poble.

脡s per aix貌 que la convocat貌ria del 25 d’abril 茅s una crida a comen莽ar el futur, i a fer-ho amb il·lusi贸 i esperan莽a. S’obre una etapa marcada pel di脿leg i el consens, amb esp猫rit positiu, que ens permetr脿 dissenyar entre tots una via de recuperaci贸 com a pa铆s i com a societat. Va ser precisament en aquesta l铆nea que Acci贸 Cultural va presentar el passat 11 de mar莽 el programa de pol铆tica ling眉铆stica consensuat amb les universitats valencianes, en un acte centrat en les propostes que han de fer possible la fi de la discriminaci贸 dels ciutadans valencians per ra贸 de llengua o cultura.

Acci贸 Cultural celebra que el poble valenci脿 haja decidit trencar amb el passat, amb la censura, la corrupci贸, la crisi, la persecuci贸 de la llengua i la cultura i les mesures antisocials. Ja 茅s hora de passar p脿gina i ignorar els intents de retornar-nos a un passat de conflictes artificials que han dividit la societat valenciana en benefici d’uns pocs. Ja 茅s hora de comen莽ar a caminar cap al futur.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada