dimecres, 11 de mar莽 del 2015

DIUMENGE 22 DE MAR脟:
Excursi贸 9:30 hores: Marxa pel Vinalop贸-Ruta pel nord del terme municipal d'Elx. Amb l'opci贸 de dinar al Casal a les 15:00 hores. Paella de Verdures o Arr貌s en Crosta
Excursi贸 : Ruta pel nord del terme municipal d'Elx, el diumenge 22 de mar莽. Eixida: partirent del Pont de Barraxina a les 9:30 hores, passant pel Mol铆 Real, S猫quia Major, Aigua Dol莽a i Sal脿, xops il·licitans, presa del Pant脿 d'Elx.

I si tenim ganes i les cames ens ho permeten” partida de Ferriol, aq眉eductes del Bisbe Tormo,...continuarem cap al Rac贸 de Morera, gravats de Mariano Ros.
Amb aquesta excursi贸 pretenem posar en valor la Acequia Major del Pant脿, volem reivindicar la necessitat de recuperar infraestructures h铆driques hist貌riques i industrials, la reparaci贸 de la comporta de la presa, el sanejament integral del riu Vinalop贸 i la restauraci贸 paisatg铆stica de l’entorn.

En acabar l'excursi贸 per a las personas que vulguen anirem a dinar paella al Casal Jaume I d'Elx. Les persones que vinguen a dinar hauran d'apuntarse pr猫viament.

15:00 hores DINAR MEN脷=10 €
podeu triar: Paella de Verdures o Arr貌s en Crosta, Ensalades, Pa, Cre茂lles, Fruits secs, Beguda, Pastissets i Caf茅, no oblideu que les persones que 茅s queden a dinar amb nosaltres al Casal, hi ha que reservar previament al telefon 965426480 o 645192121 al correu elx@acpv.cat .

Organitzat: pel Centre de Muntanyisme de Mutxamel, Associaci贸 C铆vica per la Normalitzaci贸 del Valenci脿 de l'Alacant铆, i Acpv-Casal Jaume I d'Elx

Dia: diumenge 22 de mar莽
Hora: 9:30
LLoc: Pont de Barraxina

Vos adjunte unes im脿genes panor脿miques fetes amb drones amb c脿mera, de part de l'itinerari que farem de la ruta pel nord del terme municipal d'Elx.
http://www.spinattic.com/tour.php?id=1290

Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
elx@acpv.cat
 
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada