dilluns, 17 de novembre del 2014

Vimeo l'or dels Valencians:
https://docs.google.com/file/d/0B8gCYJFttbRiZGdUS1h2MHM0Qjg/edit 

 Exposici贸 "L'OR DELS VALENCIANS"
"L'Or dels valencians" romandr脿 a Acpv-Casal Jaume I d'Elx des del dia 10 de novembre fins el 23 del mateix, ambd贸s inclosos, de dilluns a divendres de 18:00 a 22:00 hores

L’Or dels valencians” 茅s una exposici贸 produ茂da per l’Associaci贸 l’Ullal Cultural d’Algemes铆, que pret茅n explicar de la forma m茅s senzilla i gr脿fica possible el greuge que els valencians paguem des de fa anys per culpa d’un sistema de finan莽ament profundament injust. Mitjan莽ant 12 panells,
sis d’exposici贸 de la situaci贸 econ貌mica actual i altres sis destinats a explicar les conseq眉猫ncies que se’n deriven, es vol fer con猫ixer de manera pedag貌gica la redistribuci贸 actual d’impostos de l’estat  i com 茅s de perjudicial per al poble valenci脿, aix铆 com tamb茅 sensibilitzar el ciutad脿 en general sobre aquest tema.
Acpv-Casal Jaume I d'Elx, conscient del mal finan莽ament que patim com a valencians i la necessitat de posar fi al deute hist貌ric, organitza aquesta exposici贸 amb la col·laboraci贸 de l’Ullal Cultural.
De fet, en una situaci贸 de crisi econ貌mica com la que vivim cal un nou sistema financer que permeta noves pol铆tiques socials, culturals, educatives i ling眉铆stiques que permeten millorar la situaci贸 d’asf铆xia econ貌mica i les retallades que patim.
Pel que fa a l’脿mbit d’actuaci贸 del Casal d'Elx, un bon sistema de finan莽ament permetria destinar recursos a la consecuci贸 d’una normalitzaci贸 ling眉铆stica real i efectiva del valenci脿 per conventir-lo en una aut猫ntica llengua de cohesi贸 social.

Autors de l'exposici贸 “L'or dels valencians” Alfons S谩nchez i Jaume Ortiz i Poblador de l'Associaci贸 l'Ullal Cultural d'Algemes铆.

Les persones que estiguen interessades a visitar l'exposici贸 “L'or dels valencians” ho poden fer a ACPV-Casal Jaume I d'Elx, carrer Sant Jordi,2 . Des del dia 10 al 23 de novembre ambd贸s inclosos, amb l’horari seg眉ent: de dilluns a divendres de 18 a 22 h

M茅s informaci贸:   http://ordelsvalencians.com/
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
elx@acpv.cat
 
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada