dilluns, 17 de novembre de 2014

CLUB DE LECTURA DEL CASAL JAUME I D'ELX:
Benvolgudes amigues i benvolguts amics, Només quatre ratlles per recordar-vos que el proper dimarts, dia 18/11, tindrem una nova sessió del nostre Club de Lectura. Com recordareu, hi comptarem amb la presència de l'escriptor Joaquim González Caturla (Alacant 1951), que ens presentarà la seua nova novel·la El regne de la calúmnia (València, Tres i Quatre, 2014). Com potser recordareu, es tracta de l'autor, entre altres, de Rondalles del Baix Vinalopó (1987) i de L'home de l'estació (2005), la novel·la amb la qual va començar a llegir el nostre CL, prompte farà dos anys!

Com sempre, a les 20 h, al Casal Jaume I d'Elx.


Esperem poder comptar-hi amb la vostra assistència i participació. Si us és possible, animeu els vostres coneguts i altres persones que cregueu que hi poden estar interessades, a acudir a la nova sessió. L'ocasió s'ho val. En acabar, l'escriptor signarà exemplars de les seues obres.
Bona lectura!
Ben cordialment, 

Jesús Castaño & Biel Sansano
(coordinadors Club de lectura del Casal Jaume I d'Elx)

PS: Visiteu el blog del CL l'amic Josep Perucho, ha posat en marxa un blog. http://lecturesdelx.blogspot.com.es/   Us animem a entrar-hi i a deixar constància de les vostres impressions de cada lectura, proposar-hi enllaços, activitats o tota mena de suggeriments.


Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)

Telèfon 965426480
elx@acpv.cat
 
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada