dilluns, 17 de novembre del 2014

CLUB DE LECTURA DEL CASAL JAUME I D'ELX:
Benvolgudes amigues i benvolguts amics, Nom茅s quatre ratlles per recordar-vos que el proper dimarts, dia 18/11, tindrem una nova sessi贸 del nostre Club de Lectura. Com recordareu, hi comptarem amb la pres猫ncia de l'escriptor Joaquim Gonz谩lez Caturla (Alacant 1951), que ens presentar脿 la seua nova novel·la El regne de la cal煤mnia (Val猫ncia, Tres i Quatre, 2014). Com potser recordareu, es tracta de l'autor, entre altres, de Rondalles del Baix Vinalop贸 (1987) i de L'home de l'estaci贸 (2005), la novel·la amb la qual va comen莽ar a llegir el nostre CL, prompte far脿 dos anys!

Com sempre, a les 20 h, al Casal Jaume I d'Elx.


Esperem poder comptar-hi amb la vostra assist猫ncia i participaci贸. Si us 茅s possible, animeu els vostres coneguts i altres persones que cregueu que hi poden estar interessades, a acudir a la nova sessi贸. L'ocasi贸 s'ho val. En acabar, l'escriptor signar脿 exemplars de les seues obres.
Bona lectura!
Ben cordialment, 

Jes煤s Casta帽o & Biel Sansano
(coordinadors Club de lectura del Casal Jaume I d'Elx)

PS: Visiteu el blog del CL l'amic Josep Perucho, ha posat en marxa un blog. http://lecturesdelx.blogspot.com.es/   Us animem a entrar-hi i a deixar const脿ncia de les vostres impressions de cada lectura, proposar-hi enlla莽os, activitats o tota mena de suggeriments.


Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)

Tel猫fon 965426480
elx@acpv.cat
 
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada