dimarts, 21 de maig del 2024

Presentació del llibre “La merla blanca” de Juli Martínez Amorós

📖 Presentació del llibre “La merla blanca” de Juli Martínez Amorós el 24 de maig al Casal d'Elx a les 19:30h

✍️ Continuem amb la nostra activitat literària amb la presentació del llibre La merla blanca del novelder Juli Martínez Amorós. El Tempir, Vincle Editorial i ACPV-Casal d’Elx organitzen aquest acte literari el pròxim 24 de maig, a les 19.30 h, al Casal d’Elx (c. Sant Jordi núm. 2 d’Elx). A més de l’autor, hi intervindrà l’escriptora Lliris Picó.

La merla blanca és considerada com la gran novel·la negra de la ciutat d’Alacant en paraules del lingüista Leo Giménez. Carreres il·legals, drogues, corrupció política i apostes reflecteixen una història sòrdida, en què la investigació policial d’Arnau Feliu, amb l’ajuda del jove Guillem, serà fonamental per tal d’aclarir l’autoria d’unes morts, aparentment accidentals i inconnexes.

🏆 Aquesta obra ha guanyat el Premi Poeta Teodor Llorente de Novel·la Negra 2022, convocat per l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, editat per Vincle Editorial. Juli Martínez Amorós, tècnic lingüístic de la Universitat d’Alacant, és coautor de diverses obres per a l’ensenyament del valencià i autor de l’assaig La societat valenciana en l’espill lingüístic (2016) i Les formigues, premi de narrativa Vila d’Onil (2003).

☺️ Vos esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada