dimecres, 27 de març de 2019

Nou cicle de cinema en valencià de la UMH amb la col·laboració d’ACPV-Casal d'Elx. Dijous 28 de març “Les distàncies”. Passes 19:30 i 22:00 hores. Entrada lliure.


Nou cicle de cinema en valencià de la UMH amb la col·laboració d’ACPV-Casal d'Elx

Iniciem el 2019 amb un nova proposta cultural excel·lent en la nostra llengua, que no us hauríeu de perdre. La Universitat Miguel Hernández d’Elx organitza novament un nou cicle de cinema en valencià a la sala Òdeon amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, el Cineclub Luis Buñuel, d’El Tempir, les universitats públiques valencianes, el cinema Òdeon d’Elx i ACPV-Casal Elx. 

L’entrada és lliure però limitada a l’aforament de la sala del cinema. Tot seguit, us informem de la programació preparada per al dia 28 de març a les 19.30 h i 22.00 h.

Calendari de sessions:  28 de març: Les distàncies
SINOPSI
Tots els públics
Olivia, Eloy, Guilli i Anna són quatre amics que viatgen a Berlín per a donar-li una sorpresa a Comas pel seu trenta-cinc aniversari. No obstant això, ell no els rep com esperaven i, a poc a poc, el grup es va desgranant. Durant es cap de setmana tots comencen a qüestionar-se el sentit de la seva amistat i s'enfrontaran a contradiccions del passat i a la decepció que suposa acceptar que la seva vida no és com esperaven quan eren més joves.
Elena Trapé dirigeix aquesta pel·lícula que ha co-escrit amb Miguel Ibáñez Monroy (la sèrie Cites) i Josan Hatero.
Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ACPVelx                                                                                                                                    
http://lecturesdelx.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada