dimecres, 23 de gener del 2019

Nou cicle de cinema en valenci脿 de la UMH amb la col·laboraci贸 d’ACPV-Casal d'Elx

Nou cicle de cinema en valenci脿 de la UMH amb la col·laboraci贸 d’ACPV-Casal d'Elx

Iniciem el 2019 amb un nova proposta cultural excel·lent en la nostra llengua, que no us haur铆eu de perdre. La Universitat Miguel Hern谩ndez d’Elx organitza novament un nou cicle de cinema en valenci脿 a la sala 脪deon amb la col·laboraci贸 d’El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalop贸, el Cineclub Luis Bu帽uel, les universitats p煤bliques valencianes, el cinema 脪deon d’Elx i ACPV-Casal Elx. L’entrada 茅s lliure per貌 limitada a l’aforament de la sala del cinema. Tot seguit, us informem de la programaci贸 preparada per als dies 31 de gener, 28 de febrer i 28 de mar莽 a les 19.30 h i 22.00 h.

Calendari de sessions
31 de gener Formentera Lady
28 de febrer M’esperar脿s?
28 de mar莽 Les dist脿ncies
Fitxa t猫cnica de la primera pel·l铆cula: Formentera Lady (31 de gener). Director: Pau Dur脿 Int猫rprets: Jos茅 Sacrist谩n, Jordi S谩nchez, Nora Navas, Ferran Ra帽茅 i Sandro Ballesteros. Any: 2018. Durada: 85 minuts. G猫nere: drama.
Sinopsi: Samuel (Jos茅 Sacrist谩n) arrib脿 a la Formentera hippie dels 70 i s’hi qued脿 a viure. D’en莽脿 de l’arribada a l’illa, s’ha guanyat la vida tocant el banjo en un bar. Un dia rep la visita de la seua filla Anna (Nora Navas) i del seu n茅t Marc (Sandro Ballesteros). Anna ha acceptat una oferta de treball a Fran莽a que l’obliga a anar-se’n sola despr茅s d’un temps sense faena. Malgrat el rebuig inicial, el vell hippie decideix fer-se c脿rrec del seu n茅t, i empr茅n un viatge que el far脿 transitar per les ombres del seu parad铆s acompanyat d’altres personatges singulars: Toni (Jordi S谩nchez), Greta (Pepa Juan) i Joan (Ferran Ra帽茅). Un viatge crepuscular que ser脿, alhora, esperan莽ador i inici脿tic.
Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ElxCasa                                                                                                                                                                   
http://lecturesdelx.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada