dijous, 10 de gener de 2019

Del 14 al 31 de gener 2019: Exposici贸 "Pompeu Fabra. Una llengua completa" a la sala de la biblioteca d'Acpv-Casal d'Elx en horari de dilluns a divendres de 18 a 22 hores. Dilluns 21 de gener 2019 a les 19:00 hores: Presentaci贸 de l'exposici贸 a c脿rrec de Marinela Garc铆a, Professora de Filologia en la Universitat d'Alacant i membre de la Junta d'ACPV.


Del 14 al 31 de gener 2019: Exposici贸 "Pompeu Fabra. Una llengua completa" a la sala de la biblioteca d'Acpv-Casal d'Elx en horari de dilluns a divendres de 18 a 22 hores.

Dilluns 21 de gener 2019 a les 19:00 hores: Presentaci贸 de l'exposici贸 a c脿rrec de Marinela Garc铆a, Professora de Filologia en la Universitat d'Alacant i membre de la Junta d'ACPV.

L’exposici贸 "Pompeu Fabra. Una llengua completa" presenta l’aportaci贸 de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball. 脡s una exposici贸 itinerant creada per la Direcci贸 General de Pol铆tica Ling眉铆stica i gestionada pels serveis territorials de Cultura i el Consorci per a la Normalitzaci贸 Ling眉铆stica, que s’ofereix en tres dimensions i en dues dimensions segons les necessitats de les organitzacions que vulguin acollir-la. Tamb茅 s’ofereix la possibilitat de cedir-ne el disseny a totes les institucions i organitzacions que tinguin inter猫s a produir-ne un joc per a 煤s propi.

Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com                                                                                                                                                                                      https://twitter.com/ElxCasalCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada