dilluns, 10 de desembre del 2018

Nota: ja tenim més de 50 persones apuntades al sopar de nadal-aniversari-concert del Casal d'Elx. Faltes tu !! encara esteu a temps d'apuntar-vos per a encarregar el sopar fins el divendres 14 al matí a les 11:00 hores !!

SOPAR DE NADAL XX ANIVERSARI D'ACPV-CASAL JAUME I D'ELX + CONCERT 18€. Vos esperem al Casal el divendres 14 desembre a les 21.00h.
Grup Musical: Concert a càrrec de la Comitiva Flordeneu.

Podeu triar:
-Sopar Menú Nadalenc 15€ + 3€ concert= 18€  / o -Sopar de cabasset + 3€ concert i la beguda. 
                                                                                                                                               
Reserva prèvia: elx@acpv.cat  965426480                                                       

Més informació i Menú: 

La cantant Núria Agulló i el guitarrista Ivan Lledó, membres de la Comitiva Flordeneu, interpretaran algunes de les cançons incloses al seu primer disc, Trànsit: La Vetlla, de proper llançament, junt a noves versions de cançons antigues i modernes, de collita pròpia, tradicional i d'altres autors.

La música de la Comitiva està caracteritzada per tenir una base folc mediterrània molt influenciada per la cançó d'autor de caire reivindicatiu i amb arranjaments propis d'altres estils musicals com la música de cambra o la música tradicional d'altres països i cultures.

La Comitiva Flordeneu és un col·lectiu d’artistes dels Països Catalans ideat i encapçalat per l’elxana Núria Agulló i Blasco. Es va crear l’any 2014 quan van portar la Flama del Canigó fins a Guardamar.

Al llarg dels tres següents anys es va donar forma al primer projecte de la Comitiva, l’espectacle Trànsit: La Vetlla, entorn al mil·lenari de l’expulsió de les abadesses del poble de Sant Joan de les Abadesses (Ripollés, Principat de Catalunya).

Aquest espectacle va consistir en un muntatge que englobava arts plàstiques, música tradicional combinada amb música de cambra i poesia per tal de donar una visió radicalment diferent del mite del Comte Arnau i reivindicar la figura de les Abadesses expulsades de les seues terres l’any 1017 per mitjà d’una Butlla Papal instigada per Bernat de Tallaferro. En aquell moment les Abadesses marxaren quedant-se el poble amb el seu nom i la seua calúmnia, la de les dones de tots els temps.

La Comitiva va fer un acte privat el 25 i 28 de gener de 2017 coincidint amb el mil·lenari de l’expulsió de les Abadesses i, posteriorment, el 13 d’agost es va presentar l’espectacle al públic al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses.
En l’actualitat la Comitiva Flordeneu es troba en procés d’edició en CD i DVD de l’espectacle Trànsit: La Vetlla i donant forma al seu següent projecte mentres ofereixen actuacions musicals arreu dels Països Catalans.

Enguany podeu triar, que voleu sopar amb nosaltres: 
MENÚ 
Opció 1: Plat vegetarià Dolma vegetariana amb guarnició de quinoa i cuscús (2 farcellets de d'arròs integral amb verdures embolicats en una fulla de col) 
Opció 2: Plat de peix Rostidora de lluç (filet de lluç amb rostidora de creïlles, ceba i tomata) Opció 3: Plat de carn Llom al forn amb ceba confitada amb mel (3 rodanxes de llom al forn amb ceba i mel i creïlles de guarnició)

Els plats aniran acompanyat d': Amanida, Postres, Pa, Fruits secs, Creïlles, Beguda, Cava i Café. Preu: 15€ + 3€ de l'actuació. Total 18€. 
Opció 4: Sopar de cabasset: També tenim aquesta opció però, heu de pagar els 3€ de l'actuació musical més la beguda que consumisquen. 

Us desitgem unes Bones Festes de Nadal i un 2019 ple d'Esperança per al Futur de la Llengua, la Cultura i la Justícia Social del Nostre País ! 

Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com                                                                                       https://twitter.com/ElxCasal


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada