dimecres, 14 de novembre del 2018

Acpv-Casal Jaume I d'Elx es complau a convidar-vos a l'homenatge en mem貌ria de Quito Soler i Andreu Castillejos en l'acte es presentar脿 la novel·la "La Casa del Plor" de Vicent F. Soler Selva.


Acpv-Casal Jaume I d'Elx es complau a convidar-vos a l'homenatge en mem貌ria de Quito Soler i Andreu Castillejos en l'acte es presentar脿 la novel·la "La Casa del Plor" de Vicent F. Soler Selva. Presentaci贸 a c脿rrec de Diego Trigueros.                                  

DIA: dimarts 27 de novembre 2018

HORA: 19:30

LLOC: Acpv-Casal Jaume I d'Elx

Organitza: Acpv-Casal d'Elx i un grup d'amigues i amics del Quito i l'Andreu.

Sinopsi:
Andreu i Maria, els dos germans nascuts a Elx, protagonistes de l᾽anterior novel·la Cel Ras, continuen desplegant la seua vida en el llibre que tens a les mans, ara durant el per铆ode que va des de 1907 fins a 1914. L᾽escenari principal, per貌, passa a ser un altre; llocs com ara Elx, Or脿, Melilla i el Rif occidental tenen una pres猫ncia destacada. Nous personatges apareixen en escena, les relacions que es traven entre tots ells assoleixen un protagonisme especial. La guerra del Rif est脿 present i aboca els personatges a situacions l铆mit de superviv猫ncia i a haver de prendre decisions que, en una vida ordin脿ria, mai ni els haurien passat pel cap. Tot est脿 constru茂t sobre un suport de fets hist貌rics. El desenlla莽, per貌, dels personatges de ficci贸, 茅s imprevisible, com ocorre amb la vida real.

Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com                                                                                                                                                      https://twitter.com/ElxCasal
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada