dimecres, 14 de novembre del 2018

Acpv-Casal Jaume I d'Elx es complau a convidar-vos a l'homenatge en memòria de Quito Soler i Andreu Castillejos en l'acte es presentarà la novel·la "La Casa del Plor" de Vicent F. Soler Selva.


Acpv-Casal Jaume I d'Elx es complau a convidar-vos a l'homenatge en memòria de Quito Soler i Andreu Castillejos en l'acte es presentarà la novel·la "La Casa del Plor" de Vicent F. Soler Selva. Presentació a càrrec de Diego Trigueros.                                  

DIA: dimarts 27 de novembre 2018

HORA: 19:30

LLOC: Acpv-Casal Jaume I d'Elx

Organitza: Acpv-Casal d'Elx i un grup d'amigues i amics del Quito i l'Andreu.

Sinopsi:
Andreu i Maria, els dos germans nascuts a Elx, protagonistes de l᾽anterior novel·la Cel Ras, continuen desplegant la seua vida en el llibre que tens a les mans, ara durant el període que va des de 1907 fins a 1914. L᾽escenari principal, però, passa a ser un altre; llocs com ara Elx, Orà, Melilla i el Rif occidental tenen una presència destacada. Nous personatges apareixen en escena, les relacions que es traven entre tots ells assoleixen un protagonisme especial. La guerra del Rif està present i aboca els personatges a situacions límit de supervivència i a haver de prendre decisions que, en una vida ordinària, mai ni els haurien passat pel cap. Tot està construït sobre un suport de fets històrics. El desenllaç, però, dels personatges de ficció, és imprevisible, com ocorre amb la vida real.

Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com                                                                                                                                                      https://twitter.com/ElxCasal




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada