dimarts, 24 d’abril de 2018

Inauguraci贸 Exposici贸 Taller d'Aigua “Grans de la Fam铆lia”. Accions dedicades a Manuel Maci脿 i Antonio Gonz谩lez. Divendres 27 d'abril 2018 a les 12:00 hores.

Inauguraci贸 Exposici贸 Taller d'Aigua “Grans de la Fam铆lia”. Accions dedicades a Manuel Maci脿 i Antonio Gonz谩lez. Divendres 27 d'abril 2018 a les 12:00 hores.
No et perdes l'exposici贸 dels sentits de l'escultor Miguel Ruiz, en la sala d'exposicions d'Acpv-Casal Jaume I de la ciutat d'Elx. La inauguraci贸 donar脿 comen莽ament a les 12:00h i romandr脿 oberta fins a les 22:00 hores i homenatja a persones pr貌ximes d'脿mbit local, estatal i internacional que han tingut una gran influ猫ncia al llarg de la vida de l'escultor, pel seu art, pensaments i actituds.
Aquesta exposici贸 singular implica els 5 sentits, l'artista ha incl貌s en la mateixa exposici贸 els cinc sentits: la vista, l'o茂da, l'olfacte, el gust i el tacte no solament s贸n escultures visuals, sin贸 personatges que s'intenta transportar a la m脿xima ess猫ncia de cada personatge utilitzant tots els sentits. D'aquesta manera ens transportem als or铆gens de cada personatge i podem embolicar-nos en les sensacions i les atmosferes m茅s 铆ntimes d'aquests i tamb茅 pret茅n ser un homenatge a l'aigua, per a a莽貌 l'artista dissenya i realitza escultures p煤bliques en les quals es representa aquest element en els seus diferents estats i la seua acci贸 pel que fa a altres mat猫ries.
Aquests dissenys s贸n realitzats segons els espais on vagen a ser situats. A m茅s realitza escultures p煤bliques amb tem脿tica sol·licitades pel client. Les escultures en bust red贸 estan realitzades en bronze a escala 1-3. Representen a l'茅sser hum脿 com un ser capa莽 d'aportar una gran bellesa, sensibilitat i bon fer cap al m贸n a trav茅s de les seues creacions o actituds. L'exposici贸 est脿 composta per les primeres escultures d'aquesta s猫rie, que continuar脿 creixent en nombre i grand脿ria al llarg del temps.
L'escultor Miguel Ruiz Guerrero va n脿ixer en Ronda (M脿laga) el 15 de Julio de 1956, per貌 la seua inf脿ncia va transc贸rrer en el Marroc franc茅s. All铆 va cursar els seus primers estudis i va tornar a l'estat Espanyol en 1963. Va residir a Elx, on va cursar estudis de Batxillerat. M茅s tard en l'Institut Polit猫cnic d'Alacant, va obtenir la titulaci贸 de “Mestre Industrial”, branca delineant (Madrid, 27 de Mar莽 de 1978), va treballar en l'empresa “Estructures del Sud-est”.
La seua gran afici贸 i habilitat per les arts pl脿stiques li portaran a canviar el sentit de la seua vida professional. Va ser durant la seua estada a Austr脿lia (1982-1985) on es va lliurar per complet a les arts Pl脿stiques i al seu retorn a l'estat espanyol va comen莽ar l'execuci贸 de nombroses obres en la seua majoria situades en espais p煤blics, fins a l'actualitat que cont铆nua la seua activitat creativa.
Des del Casal esperem que gaudiu d'aquesta singular exposici贸. En l'horari de dilluns a divendres de 18 a 22 hores


Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com
https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada