divendres, 9 de febrer del 2018

Reunió prèvia sense compromís per al començament del curs de Danses Populars, dimarts 13 de febrer a les 20:00 hores a Acpv-Casal Jaume I d'Elx. Vine encara ets a temps d'apuntar-te !!

Reunió prèvia sense compromís per al començament del curs de Danses Populars, dimarts 13 de febrer a les 20:00 hores a Acpv-Casal Jaume I d'Elx.                                                                  Vine encara ets a temps d'apuntar-te !!

Hola, ballaores i ballaors,

Dani, el membre de la Rondalla Calendura i professor de balls tradicionals, es torna a oferir per impartir classes de balls tradicionals al Casal. Hi ha gent que no podrà continuar però hi ha gent nova que vol apuntar-s'hi. Si coneixeu algú més, passeu-li el missatge. Apunteu en l'agenda:

El dimarts 13 de febrer a les 20:00 es farà una reunió i ballarem al Casal per tal de concretar horari, dia i qualsevol cosa referent a les classes de balls tradicionals.

Animeu-vos, que ara que alguns i algunes ja tenen un poc de soltura serà més divertit i els que comencen de zero tindran més peus i mans en qui fixar-se i els resultarà més senzill.

Ens veem el dimarts 13 de febrer !
Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ElxCasal                                                                                                                                                      
http://lecturesdelx.blogspot.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada