dilluns, 12 de febrer del 2018

Club de Lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx: us escric per recordar-vos que dijous 15 de febrer a les 20:00 hores tindrem la sessi贸 dedicada a l'escriptora Teresa Mu帽oz, Des del balc贸. Ed. Ara llibres.

Club de Lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx: us escric per recordar-vos que dijous 15 de febrer a les 20:00 hores tindrem la sessi贸 dedicada a l'escriptora Teresa Mu帽oz, Des del balc贸. Ed. Ara llibres.
Sabeu que el club de lectura est脿 obert a noves incorporacions i que tamb茅 s贸n benvingudes les visites espor脿diques. Per aix貌, si coneixeu alg煤 que hi puga estar interessat, no dubteu a convidar-lo.
Pr貌ximes sessions:
15 de febrer: Teresa MU脩OZ, Des del balc贸. Ed. Ara llibres - 脌msterdam. 18,90 €
15 de mar莽: Manuel BAIXAULI, La cinquena planta. Ed. labutxaca. 8,95 €
19 d'abril: Wajdi MOUAWAD, Incendis. Dins del volum La sang de les promeses. Edicions del Periscopi. 19 €
24 de maig: Aurora BERTRANA, Tres presoners. Club Editor. 10,95 €
21 de juny: Emili TEIXIDOR, Retrat d'un assass铆 d'ocells. Ed. labutxaca. 10,95 €
Club de lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx:
Per qu猫 un club de lectura? Perqu猫 ens agrada llegir i ens agrada llegir en catal脿. Perqu猫 volem llegir obres que amplien els nostres horitzons. Perqu猫 volem compartir la nostra lectura amb altres persones que lligen la mateixa obra i tenen sensibilitats semblants o diferents. Perqu猫 volem comentar les nostres impressions i emocions, idees, amb altres persones que estan llegint el mateix llibre. Perqu猫 volem saber m茅s coses sobre l'autor/a, el g猫nere, l'estil, els personatges, etc Funcionament
Triem una lectura per a un per铆ode de setmanes determinat Llegim l'obra a casa i ens reunim un dia al mes (1 h) per comentar entre tots/es el fragment que hem llegit Un moderador condueix la sessi贸, planteja interrogants, etc.
Coordinadors del club de lectura Jes煤s Casta帽o i Josep-Joaquim PeruchoCordialment Agust铆 Agull贸 Marcos (Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480 Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203) elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 http://lecturesdelx.blogspot.com
https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada