dijous, 11 de gener del 2018

Teatre valenci脿 al Teatre Arniches d'Alacant: Els socis i s貌cies d'ACPV-Casals Jaume I obtindran un descompte del 50% sobre el preu de les entrades en taquilla dels espectacles de Teatre Valenci脿 que s'hi realitzen al llarg del present curs.

Teatre valenci脿 al Teatre Arniches d'Alacant: Els socis i s貌cies d'ACPV-Casals Jaume I obtindran un descompte del 50% sobre el preu de les entrades en taquilla dels espectacles de Teatre Valenci脿 que s'hi realitzen al llarg del present curs. Per adquirir les entrades posar-se en contacte amb ACPV al telefon 965205667 (de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores) o per mail alacant@acpv.cat dos o tres dies abans de la representaci贸. PLUJA amb Clara Peya i Guillem Alb脿 Divendres 12 de gener de 2018 19.00 h i 20.30 h Finalista als MAX per Millor Composici贸 Musical, Clara Peya Premi Mostra de Titelles de Lleida DRAC D’OR per la seua innovaci贸. PLUJA naix de l'amistat que uneix Clara Peya i Guillem Alb脿. Unint la m煤sica de la pianista i compositora Clara Peya i les diferents disciplines de Guillem Alb脿 (titelles, gest, teatre visual...), farem amb ells un viatge sensible i sincer, de la po猫tica a l'humor.
No hi ha res m茅s m脿gic que sentir l'al茅 de l'artista. Una proximitat que nom茅s el teatre pot oferir. Un p煤blic envoltant l'escena, molt prop de l'acci贸. Sense lloc a artificis, a trucs, a ll脿grimes falses. Aquesta 茅s la m脿gia de Pluja. Clara i Guillem. Junts emprenen un viatge divertit i po猫tic a la recerca d'un refugi on no sentir-se fr脿gils. Un espectacle 铆ntim i pr貌xim. Xst!: accions menudes. Notes musicals menudes. Gotetes de pluja. Cara a cara. Sense trucs ni ll脿grimes falses. I vosaltres… no us heu sentit mai vulnerables? Teatre Arniches - Avinguda d'Aguilera, 1 - 03007 - ALACANT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada