dilluns, 27 de març de 2017

T'interessen els Balls Populars ??. Hola, ens posem en contacte amb vosaltres per a comunicar-vos que la reunió prèvia per al curs de balls populars serà demà dimarts 28 de març a les 19:30 hores al Casal Jaume I d'Elx. T'esperem !!

T'interessen els Balls Populars ??. Hola, ens posem en contacte amb vosaltres per a comunicar-vos que la reunió prèvia per al curs de balls populars serà demà dimarts 28 de març a les 19:30 hores al Casal Jaume I d'Elx. T'esperem !! En aquesta reunió fixarem i concretarem el dia i la hora que s'impartirà la classe així com el dia de començament. Curs de Balls Populars Valencians: T'interessen els Balls Populars ??. "Volem fer un grup i començar un nou curs”. Apunta't: envia un correu electrònic o telefona a elx@acpv.cat 965426480 Casal Jaume I d'Elx, Carrer Sant Jordi, 2 Baix. Quan tinguem apuntats un mínim d'alumnes et cridarem per a una reunió prèvia. PREU: 20 € al mes (matrícula 5€).
Si coneixeu alguna persona interessada passeu-li el missatge. Impartit per Víctor Dols Macià: músic, cantador i ballador tradicional. En aquest curs aprendrem els balls solts valencians més representatius com la malaguenya, la jota o el fandango de cobla partida a més de les danses de carrer. Ho farem d'una forma lliure, amena i participativa allunyant-nos de clixés d'escenari i coreografies.
També aprendrem a tocar les castanyetes o postisses, instrument inseparable del ball solt així com altres instruments de percussió típics dins de la rondalla o el so tradicional com són la pandereta, el triangle o ferrets i la canya cosa que ens ajudarà a millorar la nostra comprensió de la música tradicional.


Cordialment
Agustí Agulló Marcos (Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480 Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 http://lecturesdelx.blogspot.com https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada