dijous, 19 de gener del 2017

"HUI" Concert i Presentació de novel·la al Casal d'Elx dijous 26 de gener 19:30hores: Andreu Valor (cantautor) i Just Sellés (escriptor) ompliran de literatura, música i fotografia Acpv-Casal Jaume I d'Elx.

"HUI" Concert i Presentació de novel·la al Casal d'Elx dijous 26 de gener 19:30hores: Andreu Valor (cantautor) i Just Sellés (escriptor) ompliran de literatura, música i fotografia Acpv-Casal Jaume I d'Elx.
Aportació entrada solidària 3€ (concert i presentació llibre)
Com a cloenda de l'acte si vols pots sopar amb els editors, tindrà lloc un àpat on podràs triar el sopar que vols,... d'encàrrec o sopar de cabasset ??. Però cal apuntar-se prèviament a elx@acpv.cat o al telèfon 965426480!!. Baix d'aquest text te especifiquem el menu i el preu per a les persones que vulguen sopar d'encàrrec.
La passió per la música, la literatura i la fotografia es reuniran el proper dijous 26 de gener al Casal d'Elx. L’escriptor Just Sellés, acompanyat pel cantautor Andreu Valor, presentaran en un acte conjunt els seus respectius treballs artístics.
L’escriptor i el músic cantautor han emprés una “mini-gira” per alguns pobles i ciutats de les nostres comarques per tal de presentar els seus treballs culturals i artístics. Valor va transmetre la seua música, versos cantats i escrits amb molt sentiment i estima. Sellés, per la seua banda, continua enarborant l’estendard de la mitja lluna, el corresponent al visir Al-Azraq, arreu de la Muntanya. Per arribar molt més directament als oients, el de Beniarrés presentà la novel·la “Al-Azraq, el Blau”.
L’acte, dividit en dues parts, constara d’un concert- recopilatori amb alguns dels temes més emblemàtics del músic contestà, com ara “Ací em pariren”, “No sé odiar però vull” o “Teories contràries”; també, de la presentació del llibre “Al-Azraq, el Blau”.
Finalment, i com a cloenda per a les persones que vulguen sopar amb els editors, tindrà lloc un àpat on podràs triar el sopar que vols, d'encàrrec o sopar de cabasset ?. Però cal apuntar-se prèviament a elx@acpv.cat o al telèfon 965426480!!
MENÚ
Opció 1: Plat vegetarià Dolma vegetariana amb guarnició de quinoa i cuscús
(2 farcellets de d'arròs integral amb verdures embolicats en una fulla de col)
Opció 2: Plat de peix Rostidora de lluç (filet de lluç amb rostidora de creïlles, ceba i tomata)
Opció 3: Plat de carn Llom al forn amb ceba confitada amb mel (3 rodanxes de llom al forn amb ceba i mel i creïlles de guarnició)
Els plats aniran acompanyat d': Amanida, Postres, Pa, Fruits secs, Creïlles, Beguda, i Café. Preu: 15€
www.justselles.com http://andreu-valor.blogspot.com/














Cordialment Agustí Agulló Marcos (Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480 Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat http://casalelx.blogspot.com https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 https://twitter.com/ElxCasal http://lecturesdelx.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada