dimarts, 17 de gener del 2017

Club de Lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx: 19 de GENER a les 20:00h: Carmelina SÀNCHEZ- CUTILLAS, Matèria de Bretanya. Ed. 3i4.

Club de Lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx: 19 de GENER a les 20:00h: Carmelina SÀNCHEZ- CUTILLAS, Matèria de Bretanya. Ed. 3i4. vols participar amb nosaltres en el club de lectura ?? vine al Casal !! us comunique el calendari de lectures per al primer semestre 2017. Recordeu que aquest curs les farem dijous a les 20:00 h.
19 de gener. Carmelina SÀNCHEZ- CUTILLAS, Matèria de Bretanya. Ed. 3i4.
16 de febrer. Enric BALAGUER, El desert i altres palpitacions del nou segle. Ed. Gregal. (comptarem amb la prència del autor)
16 de març. Yasmina REZA, Art. Ed. Bromera. 27 d'abril. Martí DOMÍNGUEZ, La sega. Ed. Proa.
25 de maig. Michela MURGIA, L'acabadora. Ed. Proa. 22 de juny, Lliris PICÓ, L'olor dels crisantems. Ed. 3i4. (comptarem amb la prència del autor)
Club de lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx:
Per què un club de lectura? Perquè ens agrada llegir i ens agrada llegir en català Perquè volem llegir obres que amplien els nostres horitzons Perquè volem compartir la nostra lectura amb altres persones que lligen la mateixa obra i tenen sensibilitats semblants o diferents Perquè volem comentar les nostres impressions i emocions, idees, amb altres persones que estan llegint el mateix llibre
Perquè volem saber més coses sobre l'autor/a, el gènere, l'estil, els personatges, etc Funcionament
Triem una lectura per a un període de setmanes determinat Llegim l'obra a casa i ens reunim un dia al mes (1 h) per comentar entre tots/es el fragment que hem llegit





Un moderador condueix la sessió, planteja interrogants, etc.
Jesús Castaño, Josep Perucho (coordinadors Club de Lectura del Casal d'Elx)

Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ElxCasal http://lecturesdelx.blogspot.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada