dijous, 26 de novembre del 2015

divendres 18 desembre:
SOPAR DE NADAL + ACTUACIÓ POÈTIC-MUSICAL A CÀRREC DEL GRUP "VI NEGRE": al Casal Jaume I d'Elx, us desitgem unes bones festes de nadal i un 2016 ple d'esperança per al futur de la llengua, la cultura i la justícia social del nostre país !

Espectacle-Homenatge: Enguany dediquem el Sopar de Nadal del Casal d'Elx a un dels nostres poetes a l'alcoià Ovidi Montllor, li farem un homenatge poètic-musical amb l'actuació del grup “Vi Negre” vinguts des d’Alfafara els components són, l’elxà Rubén Martí a la guitarra i Ismael Sempere a la veu, els llibres i la llibreta. Vi Negre som dos joves que, fascinats per la poesia i la música, per la corda i la veu, hem iniciat un projecte de convergència poètic-musical, de recollida de veus i sons, per escampar la destil·lació resultant entre els humans que se’ns apropen. Ens va unir un dia l’Ovidi i l’evoquem sempre, i, com ell, cantem els poetes del nostre temps i recordem els vells. Cantem la nostra terra i totes les terres, cantem la nostra gent i totes les gents. Ho intentem, almenys. Ho gaudim, sempre.

Enguany podeu triar, que voleu sopar amb nosaltres:

Que consisteix en triar el menú... peix , carn o plat vegetarià acompanyats d'ensalades, Pa, Creïlles, Fruits secs, Beguda, Postres, Cava i Café. Preu: 15€ + 3€ de l'actuació, total 18€. MENÚ, heu de triar: (Bacallà amb tomata) o (Pit de pollastre farcit de cansalada i formatge amb salsa beixamel gratinat).



DIA: divendres, 18 de desembre
HORA: 21:00 LLOC: Acpv-Casal Jaume I d'Elx
PREU DEL SOPAR: 15€+3€ DE L'ACTUACIÓ POÈTIC-MUSICAL

SOPAR DE NADAL MENÚ: Nota: no oblideu que hi ha que reservar prèviament al telèfon 965426480 o al correu elx@acpv.cat .

Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada