dilluns, 27 d’abril del 2015

NOU ACTE D'HOMENATGE A OVIDI MONTLLOR DEL CASAL JAUME I D'ELX : EXPOSICI脫 COL·LECTIVA. DIJOUS 30 D'ABRIL A LES 20:00 HORES

ACPV-CASAL JAUME I D'ELX i ART JOVE ALCOI脌.GENERACI脫 XXI, TORNEM A RETRE-LI HOMENATGE AL POETA, CANTAUTOR I ACTOR OVIDI MONLLORT.

Exposici贸 Col·lectiva: Es tracta de les aportacions de quatre joves artistes d’Alcoi i comarca: Neus Bou, Rub茅n Fresneda, H茅ctor Prats i Pau Sell茅s. Tots quatre llicenciats en belles arts, que ja tenen algunes exposicions individuals i col•lectives i amb un futur for莽a esperan莽ador. Algunes de les seues obres han estat realitzades expressament per a aquesta exposici贸/homenatge

A l'inauguraci贸 comptarem amb un vi d'honor !!

L'exposici贸, organitzada pel Casal Jaume I d'Elx i Art Jove Alcoi脿.Generaci贸 XXI , es podr脿 visitar des del 30 d'abril fins al 29 de maig en horari de 18:00 a 22.00 de dilluns a divendres, al carrer Sant Jordi,2 de la ciutat d'Elx.



El passat mes de mar莽 tamb茅 vam inaugurar altra exposici贸 dedicada a l'Ovidi Montllor “Ovidi Intemporal” del Pintor Antoni Mir贸. I ara el tornem a commemorar amb aquesta nova exposici贸, en aquest 2015 que es compleixen 20 anys del trasp脿s del nostre Ovidi.

Dia: dijous 30 d'abril
Hora: 20:00
Lloc: Acpv-Casal Jaume I d'Elx

Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 http://lecturesdelx.blogspot.com.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada