divendres, 24 d’abril del 2015

CICLE DE CINEMA EN VALENCI脌: ENTRADA LLIURE
CINE ODEON D'ELX
-DIJOUS 30 D'ABRIL 2015   “BORN”  de Claudio Zulian      Passes: de 19:30 i 22:00 hores
Sinopsi: Basada en fets reals, la pel·l铆cula segueix les perip猫cies de tres personatges de tres grups socials diferents que vivien al barri del Bornet de Barcelona al segle XVIII: un calderer, en Bonaventura, la seva germana Marianna i l'amant d'aquesta, el ric adroguer Vicen莽 Duran. Els fets previs al 1714 marquen la vida d'aquests tres personatges, un temps d'enormes mutacions socials, pol铆tiques i tamb茅 铆ntimes... Un temps que 茅s encara el nostre.

-DIJOUS 7 DE MAIG 2015    “CAP A LA TERRA PROMESA”   de Juli Esteve (Presentaci贸 a c脿rrec de Juli Esteve i Col·loqui posterior)         Passe: 19:30 hores

Sinopsi: Uns 15.000 valencians van emigrar als Estats Units i el Canad脿 ara fa cent anys. Dos documentals d’InfoTV donen llum sobre un fenomen de gran impacte a la Marina, la Safor i altres comarques valencianes fugien de la mis猫ria i dels abusos dels cacics i van canviar jornals d’una pesseta al dia per pagues setmanals de vora 200. 

-DIJOUS 14 DE MAIG 2015   
“DOS A LA CARTA”   de Robert Bellsol脿       
Passes: de 19:30 i 22:00 hores
Sinopsi: Oscar 茅s un intel·ligent broker de ciutat que aparenta ser un triomfador per貌 viu una realitat molt diferent: estressat, vivint per sobre de les seves possibilitats i casat amb Bel茅n, una dona que nom茅s fa que gastar. A m茅s de cent quil貌metres de dist脿ncia viu Dani, un pag猫s sense ofici ni benefici que treballa de cambrer i provoca desastres all脿 on trepitja. Un dia, la vida d’aquests dos homes s’uneix quan descobreixen que s贸n germans i es veuen obligats a compartir Can Pitu, un restaurant perdut en un id铆l·lic entorn rural a l’Empord脿. Un aut猫ntic malson per a Oscar i Bel茅n, acostumats a la vida urbana, per貌 que es converteix en el seu amagatall perfecte per fugir dels perillosos clients romanesos arru茂nats despr茅s del frac脿s d’una inversi贸 d’alt risc recomanada pel propi Oscar. Per貌 la nova vida a Can Pitu li descobreix a Oscar un lloc fascinant i inspirador, malgrat que disfrutar-ho es convertir脿 en una hilarant lluita sense treva. 

Cordialment


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada