divendres, 24 d’abril del 2015

CICLE DE CINEMA EN VALENCIÀ: ENTRADA LLIURE
CINE ODEON D'ELX
-DIJOUS 30 D'ABRIL 2015   “BORN”  de Claudio Zulian      Passes: de 19:30 i 22:00 hores
Sinopsi: Basada en fets reals, la pel·lícula segueix les peripècies de tres personatges de tres grups socials diferents que vivien al barri del Bornet de Barcelona al segle XVIII: un calderer, en Bonaventura, la seva germana Marianna i l'amant d'aquesta, el ric adroguer Vicenç Duran. Els fets previs al 1714 marquen la vida d'aquests tres personatges, un temps d'enormes mutacions socials, polítiques i també íntimes... Un temps que és encara el nostre.

-DIJOUS 7 DE MAIG 2015    “CAP A LA TERRA PROMESA”   de Juli Esteve (Presentació a càrrec de Juli Esteve i Col·loqui posterior)         Passe: 19:30 hores

Sinopsi: Uns 15.000 valencians van emigrar als Estats Units i el Canadà ara fa cent anys. Dos documentals d’InfoTV donen llum sobre un fenomen de gran impacte a la Marina, la Safor i altres comarques valencianes fugien de la misèria i dels abusos dels cacics i van canviar jornals d’una pesseta al dia per pagues setmanals de vora 200. 

-DIJOUS 14 DE MAIG 2015   
“DOS A LA CARTA”   de Robert Bellsolà       
Passes: de 19:30 i 22:00 hores
Sinopsi: Oscar és un intel·ligent broker de ciutat que aparenta ser un triomfador però viu una realitat molt diferent: estressat, vivint per sobre de les seves possibilitats i casat amb Belén, una dona que només fa que gastar. A més de cent quilòmetres de distància viu Dani, un pagès sense ofici ni benefici que treballa de cambrer i provoca desastres allà on trepitja. Un dia, la vida d’aquests dos homes s’uneix quan descobreixen que són germans i es veuen obligats a compartir Can Pitu, un restaurant perdut en un idíl·lic entorn rural a l’Empordà. Un autèntic malson per a Oscar i Belén, acostumats a la vida urbana, però que es converteix en el seu amagatall perfecte per fugir dels perillosos clients romanesos arruïnats després del fracàs d’una inversió d’alt risc recomanada pel propi Oscar. Però la nova vida a Can Pitu li descobreix a Oscar un lloc fascinant i inspirador, malgrat que disfrutar-ho es convertirà en una hilarant lluita sense treva. 

Cordialment


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada