divendres, 9 de gener del 2015

VOLS AJUDAR AL CASAL JAUME I D'ELX AMB 1 € AL MES ??....
Benvolguts companys i companyes,
Com bé saps el Casal Jaume I d'Elx desenvolupa tota una serie d'activitats culturals amb l'objectiu de mantindre encesa la flama del valencianisme al sud del País Valencià.
Portem fent-ho des de l'any 98 i volem continuar fent-ho durant molts anys més. Ho fem gràcies a tots aquells qui col·laboreu de les nostres activitats, per la qual cosa t'estem profundament agraïts.
Anem a demanar-te, però, un xicotet pas endavant. Com saps, les dificultats econòmiques sempre ens han acompanyat, però amb aquesta crisi que ja s'allarga una anys, s'han vist accentuades.
Per aquest motiu des del Casal anem a impulsar una campanya per buscar 300 persones que col·laboren amb nosaltres amb 1€ al més, els quals, a més a més, es cobraran mensualment.
Ens coneixes i saps tot allò que hem fet i tot allò que volem continuar fent, per això et demanem que dones el xicotet pas de col·laborar amb tan sols un euro mensualment.
Anem a fer-ho a través de la plataforma web Donnem.com . Si vols ajudar-nos sols cal que entres i comences a col·laborar amb nosaltres.
El nostre objectiu és ambiciós, però amb el teu ajut ho aconseguirem en els propers mesos. Contem amb tu.
https://www.youtube.com/watch?v=sTwdeo2LqvE
https://donnem.com/ 
https://donnem.com/grupo/acpv-casal-jaume-i-delx
Moltes gràcies,
Junta Directiva del Casal Jaume I d'Elx-Acpv
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pag…/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada