divendres, 9 de gener del 2015

VOLS AJUDAR AL CASAL JAUME I D'ELX AMB 1 € AL MES ??....
Benvolguts companys i companyes,
Com b茅 saps el Casal Jaume I d'Elx desenvolupa tota una serie d'activitats culturals amb l'objectiu de mantindre encesa la flama del valencianisme al sud del Pa铆s Valenci脿.
Portem fent-ho des de l'any 98 i volem continuar fent-ho durant molts anys m茅s. Ho fem gr脿cies a tots aquells qui col·laboreu de les nostres activitats, per la qual cosa t'estem profundament agra茂ts.
Anem a demanar-te, per貌, un xicotet pas endavant. Com saps, les dificultats econ貌miques sempre ens han acompanyat, per貌 amb aquesta crisi que ja s'allarga una anys, s'han vist accentuades.
Per aquest motiu des del Casal anem a impulsar una campanya per buscar 300 persones que col·laboren amb nosaltres amb 1€ al m茅s, els quals, a m茅s a m茅s, es cobraran mensualment.
Ens coneixes i saps tot all貌 que hem fet i tot all貌 que volem continuar fent, per aix貌 et demanem que dones el xicotet pas de col·laborar amb tan sols un euro mensualment.
Anem a fer-ho a trav茅s de la plataforma web Donnem.com . Si vols ajudar-nos sols cal que entres i comences a col·laborar amb nosaltres.
El nostre objectiu 茅s ambici贸s, per貌 amb el teu ajut ho aconseguirem en els propers mesos. Contem amb tu.
https://www.youtube.com/watch?v=sTwdeo2LqvE
https://donnem.com/ 
https://donnem.com/grupo/acpv-casal-jaume-i-delx
Moltes gr脿cies,
Junta Directiva del Casal Jaume I d'Elx-Acpv
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pag…/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada