dimarts, 27 de gener del 2015

Preguntes i respostes: ajuda al CASAL D'ELX- DONNEM
Benvolguts companys i companyes,
Com que alguns de vosaltres ens heu demanat una mica més d'informació sobre la campanya de microfinançament «1€ pel Casal d'Elx», us enviem la resposta a algunes preguntes que ens heu enviat:
Com em dóne d'alta a la web?
És molt senzill:


- Entres a Donnem.com

- Busque el nostre grup: Casal Jaume I d'Elx

- Cliques a unir-te

- Tries l'àlies (nick) que més t'agrade i emplenes les teues dades.

- La própia web t'anirà guiant, és molt ràpid i senzill. I ja només cal que tries el teu donatiu des d'1€ al més.

És segur donar les dades de la targeta de cédit/débit? És completament segur, Donnem no guarda les dades de la teua targeta, sinó el banc, el que vol dir que tota transacció té un segur doble: el del Banc Sabadell i el de la pròpia targeta.

Les comissions bancàries no es mengen el donatiu? No d'aquesta forma. Si ho férem per domiciliació bancària el banc es quedaria 60 centims de cada transacció. Al fer-ho a través de Donnem, aquesta comissió desapareix.

Per al Casal no sería millor que féra un ingrés directament? Realment no; fent-ho així només cal fer-ho una vegada i el Casal rebrà el teu microdonatiu de forma sistemàtica i més eficient cada mes. A més a més, cada persona que s'apunta al nostre grup de Donnem fa efecte crida per tal que s'apunte més gent. Ademés açò ens permetrà captar donatius d'arreu del País.

Però si no teniu targeta o no voleu utilitzar-la, hi ha una altra forma d'ajudar passa pel Casal i pots fer una única operació de 12€ anual et farem un rebut com que col·labores en la campanya.

També es pot fer per mail...jo et facilito un número de compte on ingressar els diners i et faré un rebut que t'enviaré per correu electrònic.

Cordialment
Agustí Agulló
(coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pag…/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107

1 comentari: