dijous, 11 de novembre del 2021

"Club de Lectura del Casal d'ACPV-Elx" novel.la "El Carreró dels Miracles" de Naguib Mahfuz.

 😄 Bona vesprada estimades,


⏳ Recordeu que hui dijous dia 11 de Novembre a les 19:30h al Casal, tindrà lloc com tots els mesos el "Club de Lectura del Casal d'ACPV-Elx" on es tractarà la lectura de la novel.la "El Carreró dels Miracles" de Naguib Mahfuz.

🙌Vos esperem!

Una abraçada.

🧠 Sinopsi
La vida al carreró Midaq és difícil, però més difícil resulta escapar-ne. Envoltada per un ambient miserable poblat per alcavotes ambicioses, dentistes sense titulació, militars enamorats, prostitutes, comerciants avars i individus que cobren per deformar captaires més o menys sans, Hamida, jove i preciosa, busca un futur millor. La seua bellesa captiva Abbas, qui es desviurà per demostrar-li que l'estima amb bogeria; però també atrau Salim, un vell solitari i malcarat -tot i que ric- que li podria concedir tots els desitjos. En aquesta disjuntiva es troba quan apareix en escena un tercer pretendent: el seductor Ibrahim.

El carreró dels miracles és, probablement, l'obra més popular i traduïda de Naguib Mahfuz. La força i cruesa amb què Mahfuz descriu les imatges de la desgràcia i la joia que formen les vides en aquest carreró del Caire han convertit aquesta novel·la coral en una peça fonamental de l'obra del premi Nobel i en un referent de la literatura àrab contempo-rània.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada