dijous, 3 de desembre del 2020

Inauguració de l'exposició de l'artista Elena Toreli, Demà dia 4 de Desembre a les 20:00h tindrà lloc al Casal

 Bona vesprada; 

    Demà dia 4 de Desembre a les 20:00h tindrà lloc al Casal la inauguració de l'exposició de l'artista Elena Toreli (Instagram: @elenatoreli ), les seves obres romandran al Casal fins el dia 4 de gener.

Vos encomanem que confirmeu l'assistència via aquest mateix e-mail, gràcies!

Qui és Elena Toreli?

Elena Toreli nascuda en Saratov (Rússia), viu a Elx (Alacant).

És llicenciada en Belles arts i Doctora per la Universitat Miguel Hernández (2019).

Combina la seva trajectòria científica amb la seva carrera artística. Ha participat en nombroses exposicions col·lectives nacionals i internacionals. Ha col·laborat amb projectes a Espanya i Rússia.


Les seves obres estan intrínsecament relacionades amb el món de la literatura i de manera figurativa. Les tècniques que utilitza per a expressar el seu interès per l'interior de l'ésser humà, a nivell de memòria / records, psicologia o neurolingüística són la pintura a l'oli, gravat, il·lustracions i art tèxtil.

A nivell pictòric normalment realitza retrats que fan referència a personatges trets dels llibres, però intentа veure a aquests herois com a persones reals que van servir de prototip per als seus escriptors o creadors, una espècie de procés invers que mostri l'origen humà del seu reflex literari.

D'altra banda, les instal·lacions mostren la segona part de les seves divagacions entorn de l'interior de les persones associat a un espai, com una golfa repleta d'estranys artefactes, d'objectes o símbols que encurioseixen i conviden a deduir el sinistre i fosc que, en major o menor mesura, tots guardem dins.

La mostra que presentem en el Casal Jaume I inclou les obres pictòriques i gravats de diferents tècniques de l'artista.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada