dilluns, 9 de desembre del 2019

SOPAR DE NADAL + CONCERT 18€. XXI ANIVERSARI D'ACPV-CASAL JAUME I D'ELX. PROJECTE MUSICAL: Tendur-Mireia Tortosa.


SOPAR DE NADAL + CONCERT 18€. XXI ANIVERSARI D'ACPV-CASAL JAUME I D'ELX. PROJECTE MUSICAL: Tendur-Mireia Tortosa.  https://www.youtube.com/watch?v=PUX8V6TS6U4


Dia: divendres 13 de desembre 2019
Hora: 21:00
Lloc: ACPV-Casal d'Elx

Podeu triar:
-Sopar Menú Nadalenc + concert= 18€. / o també teniu l'opció de sopar de cabasset, però heu de pagar el concert 3€ + la beguda.
Reserva prèvia: elx@acpv.cat 965426480

Més informació sobre la cantautora:
Tendur és una proposta forta, alhora que tendra i divertida de Mireia Tortosa, nascuda a Ontinyent (València) fa 35 anys. Estudia guitarra a l'escola Ad libitum d'Ontinyent (València), i es forma en cant amb Yara Beilison, Montse Serrano (escola Jam Session) i Pau Beneit (Paul Bleast) a Barcelona i Alcoi. Finalment estudia producció musical a l'escola Sonopro de Barcelona.
Tendur és un projecte musical que neix al novembre de l'any 2015 i s'autodenomina com una cantautora que es caga en el sistema amb tendresa, d'una manera un pèl surrealista, però efectiva.
L'any 2018 gana el premi a la millor cançó en català per (Quin cel) al certamen de cantautors i cantautores ciutat d'Elx ( és l'avantatge que té cagar-se en el sistema amb tendresa d'una manera un pèl surrealista però efectiva)

Enguany podeu triar, que voleu sopar amb nosaltres:
MENÚ
Opció 1: Plat vegetarià Dolma vegetariana amb guarnició de quinoa i cuscús (2 farcellets de d'arròs integral amb verdures embolicats en una fulla de col)
Opció 2: Plat de peix Rostidora de lluç (filet de lluç amb rostidora de creïlles, ceba i tomata)
Opció 3: Plat de carn Llom al forn amb ceba confitada amb mel (3 rodanxes de llom al forn amb ceba i mel i creïlles de guarnició)

Els plats aniran acompanyat d': Amanida, Postres, Pa, Fruits secs, Creïlles, Beguda, Cava i Café. Preu: 15€ + 3€ de l'actuació. Total 18€.
Opció 4: Sopar de cabasset: També tenim aquesta opció però, heu de pagar els 3€ de l'actuació musical més la beguda que consumisquen.
Us desitgem unes Bones Festes de Nadal i un 2020 ple d'Esperança per al Futur de la Llengua, la Cultura i la Justícia Social del Nostre País !


Cordialment
Lluís Alexandre Agulló Garcia
(Coordinador d'ACPV-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com                                                                                                    https://twitter.com/ElxCasal










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada