dijous, 21 de febrer del 2019

Jo no estic en compromís, però jo votaré a la Marian !!. A banda de que la Marian Campello va ser dels joves d'Acpv-Casal d'Elx i és sòcia del casal, cal donar suport a la gent, que com Marian, està compromesa amb la defensa de les llibertats i drets de les persones més castigades i desfavorides d'aquesta societat. Necessitem a dones com Marian per a visibilitzar aquesta lluita. Força Marian !!

Jo no estic en compromís, però jo votaré a la Marian !!.
A banda de que la Marian Campello va ser dels joves d'Acpv-Casal d'Elx i és sòcia del casal, cal donar suport a la gent, que com Marian, està compromesa amb la defensa de les llibertats i drets de les persones més castigades i desfavorides d'aquesta societat. Necessitem a dones com Marian per a visibilitzar aquesta lluita.
Força Marian !!
Pots participar en les Primàries Compromís, sense haver-te d'afiliar ni pagar cap quota de res, a través de l'enllaç: https://primaries.compromis.net
Una dona jove d'Elx i de classe obrera com Marian Campello no estava en els plans de les institucions valencianes de fa quatre anys... i així i tot, va entrar en les Corts Valencianes, on estos últims anys ha treballat com una formigueta, sense parar, però amb valentia, alegria i il·lusió, com és ella. Igual que ha treballat allà on s'ha implicat: en el moviment estudiantil, en la lluita contra les privatitzacions a Elx, en l'associacionisme juvenil i cultural, en l'àmbit sociocultural, en la lluita contra la precarització laboral, en el 15M... A mi Marian Campello em representa, per això la votaré per a que lidere la llista per la circumscripció d'Alacant en les #PrimàriesCompromís.

Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ElxCasal                                                                                                  
http://lecturesdelx.blogspot.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada