dijous, 19 de juliol del 2018

Per si us interessa: Nova Excursió a Montserrat el mes de setembre: Secrets i Tresors de Montserrat

Per si us interessa: Nova Excursió a Montserrat el mes de setembre:
Secrets i Tresors de Montserrat
Eixida des de València, però...amb un número mínim de persones es podria eixir d’Elx. Anem a funcionar com a Club de Viatges d’ACPV). Si hi hagués prou gent, es podria eixir en autobús el divendres 21 de SETEMBRE de matí (caldria incrementar mínimament el preu perquè l’autobús cobraria més), des d’Elx, Alacant i Mutxamel. Convidem apuntar-se a la gent interessada dels pobles veïns.

Des d'A Gust Viatges i Acpv-Casal Jaume I d'Elx volem convidar-vos a descobrir Montserrat d'una manera profunda, completa, autèntica i original.

Podeu trobar la proposta més detallada al díptic adjunt com a document pdf. Una experiència única per endinsar-se pels misteris que amaga i explorar els secrets i tresors del seu entorn.
Més informació, telèfon i contacte al final d'aquest text

A gust viatges” presenta

UN MONTSERRAT DIFERENT, AUTÈNTIC, ÚNIC

MONTSERRAT: SECRETS I TRESORS

COMENÇAR LA TARDOR, DESCOBRINT UN LLOC MÀGIC DE LA CULTURA, LA NATURA I L’ESPIRITUALITAT

Una muntanya que sorprèn, encisa, fascina, ben diferent de totes les demés.
Una inoblidable experiència de retrobament i de descobriments.
Viure el moment màgic de la fi de l’estiu i l’inici de la tardor, quan la nit i el dia duren el mateix, dins d’un dels monestirs més important d’Europa i, relacionar-se amb una natura prodigiosa, introduir-se en un contenidor únic de cultura, conèixer un referent de l’espiritualitat occidental i participar dels seus i cants mil·lenàries.
Un Montserrat diferent, més complet, més autèntic. A.Ll.

PROGRAMA DEL VIATGE
21 DE SETEMBRE
VALÈNCIA – MONTSERRAT
Eixirem a les 15 hores des de la vorera de l’Institut Lluís Vives (carrer Xàtiva). En arribar a Montserrat, distribució de les habitacions (per una atenció especial, ens allotjarem a l’interior del Monestir) en l’Hostatgeria i sopar. Temps lliure per a una possible passejada nocturna; els estels a Montserrat es poden tocar amb la mà.

22 DE SETEMBRE
MONTSERRAT
Cant de Laudes lliure i esmorzar. Presa de contacte amb la vida monàstica i el Monestir. I, per conèixer la natura, pujarem en funicular a Sant Joan i caminarem per les crestes més altes de la Muntanya Sagrada, des d’on vorem espectaculars paisatges. Visitarem el Museu que conte una ben important col·lecció de pintura i viatjarem a l’Antic Egipte i Pròxim Orient. Temps lliure. Excursió lliure per la natura, entre un bosc de carrasques i roures i belles vistes.. Cant de Vespres en gregorià. Sopar al Monestir.

23 DE SETEMBRE
MONTSERRAT - VALÈNCIA
Cant de Laudes, lliure. Després de desdejunar, visita lliure a la Santa Cova i passeig pel Camí dels Degotalls. Temps per a assistir a la solemne Missa conventual, cantada en gregorià i al cant de migdia de l’Escolania, una de les institucions musicals més prestigioses d'Europa i la més antiga del món. Dinar al Monestir. Visitarem el monestir de monges benedictines de Sant Benet. Tornada a València, on esperem arribar cap a les 21 hores.
Ens acompanyarà: Alfons Llorenç, escriptor, guia oficial de Montserrat
PREU: 285 €
INCLOU
SENSE SUPLEMENTS! TOT INCLÒS:
-Bus d’anada i tornada
-Assegurança i IVA
-Pensió completa
-Guia tot el viatge
-Guies en visites especials
-Tast de gastronomia montserratina
-Tiquets de museus, events i activitats
-Bitllets de viatge en funicular

A GUST VIATGES
Agència inscrita CV-m2068-b
691675428

Cordialment
Agustí Agulló Marcos 
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) 
Telèfon 965426480 
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat 
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 
http://lecturesdelx.blogspot.com 
https://twitter.com/ElxCasal


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada