dilluns, 26 de març del 2018

Fotos que vam fer el passat dissabte 24 de març en la visita guiada per la ciutat d'Elx i els seus horts “Contarelles i camins” iniciativa d'Escola Valenciana i d'Acpv-Casal d'Elx


Us envie les fotos que vam fer el passat dissabte 24 de març en la visita guiada per la ciutat d'Elx i els seus horts “Contarelles i camins” iniciativa d'Escola Valenciana i d'Acpv-Casal d'Elx, visita guiada a càrrec de Jesús Castaño membre del casal d'Elx, volem agrair a totes les persones que van assistir i que vàreu desafiar el fred i el vent que va fer eixe dia, i a Jesús Castaño per la interessant xarrada sobre la “Festa o Misteri d'Elx) i d'altres sobre la ciutat d'Elx.

Contarelles i camins’ s’emmarca dins un cicle d’excursions amb l’objectiu de fer país i conéixer més de prop la riquesa cultural del nostre territori. Durant aquestes passejades –de les quals s’encarrega cada vegada una entitat de l’entorn a visitar–, fem un acostament al patrimoni cultural i natural. Amb tot, tractem de lligar la literatura amb el paisatge, i difuminar les fronteres de l’espai íntim de les llegendes amb l’espai real.
Aquesta iniciativa naix al sud del País Valencià gràcies al compromís de les entitats que treballen per potenciar el valencià i assolir-ne la normalització en tots els àmbits.








Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ElxCasal
http://lecturesdelx.blogspot.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada