dijous, 11 de gener del 2018

Teatre valencià al Teatre Arniches d'Alacant: Els socis i sòcies d'ACPV-Casals Jaume I obtindran un descompte del 50% sobre el preu de les entrades en taquilla dels espectacles de Teatre Valencià que s'hi realitzen al llarg del present curs.

Teatre valencià al Teatre Arniches d'Alacant: Els socis i sòcies d'ACPV-Casals Jaume I obtindran un descompte del 50% sobre el preu de les entrades en taquilla dels espectacles de Teatre Valencià que s'hi realitzen al llarg del present curs. Per adquirir les entrades posar-se en contacte amb ACPV al telefon 965205667 (de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores) o per mail alacant@acpv.cat dos o tres dies abans de la representació. PLUJA amb Clara Peya i Guillem Albà Divendres 12 de gener de 2018 19.00 h i 20.30 h Finalista als MAX per Millor Composició Musical, Clara Peya Premi Mostra de Titelles de Lleida DRAC D’OR per la seua innovació. PLUJA naix de l'amistat que uneix Clara Peya i Guillem Albà. Unint la música de la pianista i compositora Clara Peya i les diferents disciplines de Guillem Albà (titelles, gest, teatre visual...), farem amb ells un viatge sensible i sincer, de la poètica a l'humor.
No hi ha res més màgic que sentir l'alé de l'artista. Una proximitat que només el teatre pot oferir. Un públic envoltant l'escena, molt prop de l'acció. Sense lloc a artificis, a trucs, a llàgrimes falses. Aquesta és la màgia de Pluja. Clara i Guillem. Junts emprenen un viatge divertit i poètic a la recerca d'un refugi on no sentir-se fràgils. Un espectacle íntim i pròxim. Xst!: accions menudes. Notes musicals menudes. Gotetes de pluja. Cara a cara. Sense trucs ni llàgrimes falses. I vosaltres… no us heu sentit mai vulnerables? Teatre Arniches - Avinguda d'Aguilera, 1 - 03007 - ALACANT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada