dilluns, 20 de març del 2017

DIJOUS, 23 Març: El poeta, traductor i escriptor Miquel Desclot presentarà els seus últims treballs en Acpv-Casal Jaume I d'Elx: -Cançoner de Petrarca. -Tria d'obres de William Shakespeare. -Un barret de cançons, recull de poemes cantats de creació poètica pròpia.

DIJOUS, 23 Març:
El poeta, traductor i escriptor Miquel Desclot presentarà els seus últims treballs en Acpv-Casal Jaume I d'Elx:
-Cançoner de Petrarca.
-Tria d'obres de William Shakespeare.
-Un barret de cançons, recull de poemes cantats de creació poètica pròpia.
Dia: DIJOUS, 23 Març 2017
Hora: 20:00h
Lloc: Casal Jaume I, Carrer Sant Jordi, 2 d’Elx
L'autor, molt guardonat al llarg de la seua trajectòria ha rebut, entre altres, el Premi Joan Coromines, de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana, en reconeixement a la seva tasca de difusió de la llengua catalana, principalment en els àmbits de la poètica, la prosa, l’ensenyament, la traducció i la música. Ha arreplegat recentment el Premi Ciutat de Barcelona 2016 per la traducció de l'obra de Petrarca que ara es presenta aquí.
21 de Març : dia Mundial de la Poesia : amb aquesta data s’inicia un munt d’activitats al voltant de la poesia. I a Elx, entre aquestes activitats, destaca l’acte organitzat pel Col·lectiu de Literatura Infantil i Juvenil d'Elx i el Casal Jaume I, dijous 23 de març a les 20:00 hores.
Benvingudes, lectores i lectors, al fabulós món de la poesia. Una ocasió única per comprovar, des de primera fila, l’art de la paraula de Miquel Desclot. https://www.youtube.com/watch?v=I_TX3eaMRh8
Us esperem



Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com
https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada