dilluns, 16 de gener del 2017

QU脠, QUI, COM. Fes-te soci d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx !! QU脡 ESPERES ??. El Casal a la teua disposici贸. Fotos i informaci贸 important !!

QU脠, QUI, COM. Fes-te soci d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx !! QU脡 ESPERES ??. El Casal a la teua disposici贸. Fotos i informaci贸 important !!
Volguts, us envie enlla莽os de fotos d'actes realitzats a Acpv-Casal Jaume I d'Elx, per si foren del vostre inter猫s. Per ordre cronol貌gic, des de novembre 2016 fins a gener 2017.

Us recorde que qualsevol col·lectiu pot demanar utilitzar el Casal per fer reunions de forma gratu茂ta, sempre i quan no hi haja discriminaci贸 alguna per ra贸 de naixement, ra莽a, sexe, religi贸, llengua, opini贸 o qualsevol altra condici贸 o circumst脿ncia personal o social.

D'altra banda volem agrair a les associacions, entitats i persones etc que han dipositat la seua confian莽a en nosaltres i fan 煤s de les instalacions del Casal, i molt important gr脿cies, a les vostres aportacions econ貌miques per la utilitzaci贸 del sal贸 d'actes, que ajuden a fer possible que el Casal siga una illa on poder expressar lliurement la vostra ideologia pol铆tica aix铆 com la vostra visi贸 del m贸n, Aix貌 no implica que necess脿riament el Casal comparteixi la vostra ideologia. El Casal 茅s un lloc on dignificar la nostra llengua “el nostre valenci脿, el catal脿 de tots”.

Cobrem un preu raonable per l'utilitzaci贸 de la sala, 煤nicament quan s贸n actes oberts al p煤blic en general: xarrades, confer猫ncies, projeccions, inauguracions, exposicions etc. Les reunions s贸n gratu茂tes. Disposem de projector, pantalla, micro, dvd, amplificador, pendrive, altaveus, etc. El nostre horari es de dilluns a divendres de 18.00 a 22:00 hores.

Us demanem que feu un pas m茅s i que tamb茅 us feu socis d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx.

L'altre dia ens comentava un company que li semblava que el Casal 煤ltimament feia m茅s activitats que anys enrere... La nostra activitat ha estat constant en tots aquests 19 anys, i el secret 茅s el “treball i la cost脿ncia” i el suport del socis i s貌cies: per aix貌 us necessitem. Malgrat els obstacles i els pals en les rodes que hem sofert els 煤ltims anys a causa de la crisi, multes, sacrifici laboral i esfor莽 hum脿, atacs de l'extrema dreta i d'altres.

El Casal Jaume I d'Elx 茅s un dels pocs Casals de la Xarxa d'Acpv que hem aguantat i que estem encara al peu del can贸.

Agra茂m la confian莽a dipositada amb nosaltres per part dels socis i s貌cies i de la nostra associaci贸 central Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿.

Us recorde que, al Casal podeu fer cursos de guitarra, pintura i dibuix, catal脿, balls populars, angl猫s, alemany, trenar l'espart, pintar cer脿mica: socarrats, rom脿nics i segle XVIII etc...

FOTOS:
-Inauguraci贸 de l'exposici贸 SCI-FI ELX 2017 David Fern谩ndez Falag谩n. 12-01-2017

-Sopar de Nadal del Casal Jaume I d'Elx + Actuaci贸 Musical a c脿rrec del cantautor Arturo Deltell. FINALISTA DEL XVIII CERTAMEN DE JOVES CANTAUTORS D'ELX. Concert: Arturo Deltell (Guitarra i veu) Pau Castillo (baix). 22-12-2016

-Novament el Casal Jaume I d'Elx, es va omplir de xiquets, pares, mares etc en la Audici贸 Musical de l'Escola de M煤sica Erik Satie. 21-12 2016

-Presentaci贸 del llibre Records i Raonaments d'Andr茅s Alapont Mart铆nez. 30-11-2016

-Audici贸 Musical de l'Escola de M煤sica Erik Satie. 24-11-2016

-Xarrada: La pol铆tica cultural de l’Estat Espanyol: La q眉esti贸 valenciana. 17-11-2016





Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ElxCasal
http://lecturesdelx.blogspot.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada