dilluns, 16 de gener de 2017

QUÈ, QUI, COM. Fes-te soci d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx !! QUÉ ESPERES ??. El Casal a la teua disposició. Fotos i informació important !!

QUÈ, QUI, COM. Fes-te soci d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx !! QUÉ ESPERES ??. El Casal a la teua disposició. Fotos i informació important !!
Volguts, us envie enllaços de fotos d'actes realitzats a Acpv-Casal Jaume I d'Elx, per si foren del vostre interès. Per ordre cronològic, des de novembre 2016 fins a gener 2017.

Us recorde que qualsevol col·lectiu pot demanar utilitzar el Casal per fer reunions de forma gratuïta, sempre i quan no hi haja discriminació alguna per raó de naixement, raça, sexe, religió, llengua, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

D'altra banda volem agrair a les associacions, entitats i persones etc que han dipositat la seua confiança en nosaltres i fan ús de les instalacions del Casal, i molt important gràcies, a les vostres aportacions econòmiques per la utilització del saló d'actes, que ajuden a fer possible que el Casal siga una illa on poder expressar lliurement la vostra ideologia política així com la vostra visió del món, Això no implica que necessàriament el Casal comparteixi la vostra ideologia. El Casal és un lloc on dignificar la nostra llengua “el nostre valencià, el català de tots”.

Cobrem un preu raonable per l'utilització de la sala, únicament quan són actes oberts al públic en general: xarrades, conferències, projeccions, inauguracions, exposicions etc. Les reunions són gratuïtes. Disposem de projector, pantalla, micro, dvd, amplificador, pendrive, altaveus, etc. El nostre horari es de dilluns a divendres de 18.00 a 22:00 hores.

Us demanem que feu un pas més i que també us feu socis d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx.

L'altre dia ens comentava un company que li semblava que el Casal últimament feia més activitats que anys enrere... La nostra activitat ha estat constant en tots aquests 19 anys, i el secret és el “treball i la costància” i el suport del socis i sòcies: per això us necessitem. Malgrat els obstacles i els pals en les rodes que hem sofert els últims anys a causa de la crisi, multes, sacrifici laboral i esforç humà, atacs de l'extrema dreta i d'altres.

El Casal Jaume I d'Elx és un dels pocs Casals de la Xarxa d'Acpv que hem aguantat i que estem encara al peu del canó.

Agraïm la confiança dipositada amb nosaltres per part dels socis i sòcies i de la nostra associació central Acció Cultural del País Valencià.

Us recorde que, al Casal podeu fer cursos de guitarra, pintura i dibuix, català, balls populars, anglès, alemany, trenar l'espart, pintar ceràmica: socarrats, romànics i segle XVIII etc...

FOTOS:
-Inauguració de l'exposició SCI-FI ELX 2017 David Fernández Falagán. 12-01-2017

-Sopar de Nadal del Casal Jaume I d'Elx + Actuació Musical a càrrec del cantautor Arturo Deltell. FINALISTA DEL XVIII CERTAMEN DE JOVES CANTAUTORS D'ELX. Concert: Arturo Deltell (Guitarra i veu) Pau Castillo (baix). 22-12-2016

-Novament el Casal Jaume I d'Elx, es va omplir de xiquets, pares, mares etc en la Audició Musical de l'Escola de Música Erik Satie. 21-12 2016

-Presentació del llibre Records i Raonaments d'Andrés Alapont Martínez. 30-11-2016

-Audició Musical de l'Escola de Música Erik Satie. 24-11-2016

-Xarrada: La política cultural de l’Estat Espanyol: La qüestió valenciana. 17-11-2016

Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ElxCasal
http://lecturesdelx.blogspot.comCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada