dilluns, 5 de setembre de 2016

Passades les vacances d'estiu Acció Cultural del País Valencià, l'Octubre CCC i la xarxa de Casals Jaume I reprenen la seua activitat amb normalitat

Tornem a estar a la vostra disposició

Estigueu atents que van tornant les activitats regulars del Casal d'Elx: cursos, xarrades, presentacions de llibres, conferències, projeccions, actuacions, concerts, exposicions, reunions de diferents col·lectius, etc.
Horari d'obertura: de dilluns a divendres de 18:00 a 22:00 hores

Acció Cultural us convida a la diada de l’11 de Setembre
Acció Cultural del País Valencià (ACPV), en resposta la invitació d’Òmnium Cultural, participarà en l’ofrena floral al monument a Rafael de Casanova que cada 11 de setembre té lloc en el marc de la diada catalana. També hi serà present una delegació d’Obra Cultural Balear (ACPV, Òmnium i OCB formem conjuntament la Federació Llull, la principal associació cultural de l’àmbit lingüístic en nombre de socis i en implantació territorial).
El lloc de trobada dels socis i simpatitzants que ja estiguen a Barcelona i que ens vulguen acompanyar serà a les 9h del matí a la cruïlla de Ronda de Sant Pere amb el carrer de Girona, a Barcelona.
A més, per als socis i sòcies que vulguen eixir el mateix diumenge des del País Valencià, ACPV organitza autobusos. Per a més informació i reserves:
-Alacant:
casaldalacant@acpv.cat
-València: 96 315 77 99 o
info@acpv.cat
-Castelló de la Plana: 964 24 29 47 i 609 252 231 o
castello@acpv.cat


Cordialment
Agustí Agulló Marcos 
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) 
Telèfon 965426480 
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat 
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 
http://lecturesdelx.blogspot.com 
https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada