dilluns, 5 de setembre del 2016

Passades les vacances d'estiu Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿, l'Octubre CCC i la xarxa de Casals Jaume I reprenen la seua activitat amb normalitat

Tornem a estar a la vostra disposici贸

Estigueu atents que van tornant les activitats regulars del Casal d'Elx: cursos, xarrades, presentacions de llibres, confer猫ncies, projeccions, actuacions, concerts, exposicions, reunions de diferents col·lectius, etc.
Horari d'obertura: de dilluns a divendres de 18:00 a 22:00 hores

Acci贸 Cultural us convida a la diada de l’11 de Setembre
Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿 (ACPV), en resposta la invitaci贸 d’脪mnium Cultural, participar脿 en l’ofrena floral al monument a Rafael de Casanova que cada 11 de setembre t茅 lloc en el marc de la diada catalana. Tamb茅 hi ser脿 present una delegaci贸 d’Obra Cultural Balear (ACPV, 脪mnium i OCB formem conjuntament la Federaci贸 Llull, la principal associaci贸 cultural de l’脿mbit ling眉铆stic en nombre de socis i en implantaci贸 territorial).
El lloc de trobada dels socis i simpatitzants que ja estiguen a Barcelona i que ens vulguen acompanyar ser脿 a les 9h del mat铆 a la cru茂lla de Ronda de Sant Pere amb el carrer de Girona, a Barcelona.
A m茅s, per als socis i s貌cies que vulguen eixir el mateix diumenge des del Pa铆s Valenci脿, ACPV organitza autobusos. Per a m茅s informaci贸 i reserves:
-Alacant:
casaldalacant@acpv.cat
-Val猫ncia: 96 315 77 99 o
info@acpv.cat
-Castell贸 de la Plana: 964 24 29 47 i 609 252 231 o
castello@acpv.cat


Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos 
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx) 
Tel猫fon 965426480 
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat 
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 
http://lecturesdelx.blogspot.com 
https://twitter.com/ElxCasal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada