dilluns, 4 de juliol de 2016

SOPAR SARDINADA amb el diputat Joan Tardà: dissabte 16 de juliol 20:30 hores

Benvolguts i Benvolgudes, Acpv-Casal Jaume I d'Elx té previst com és habitual tancar el curs amb aquest tradicional sopar, us esperem a tots i totes.....
"SOPAR SARDINADA” A la platja del Pinet d'Elx. Restaurant-Hostal Maruja, a la vora de Mar i passejada per la platja a la llum de la Lluna. La xica o el xic el poses tu.
Xarradeta: comptarem en el sopar amb la presència de Joan Tardà i Coma, Llicenciat en Filosofia i Lletres, és catedràtic de Llengua i Literatura Catalanes a l'institut d'ensenyament secundari Esteve Terradas, és Diputat d'Esquerra Republicana de Catalunya al Congrés dels Diputats i Portaveu dels grups d'ERC, reagrupament i Catalunya Sí) que ens farà una xarradeta oberta i distesa sobre el Republicanisme Valencià. La contrucció de la Nova República.
DIA: Dissabte, 16 de juliol
HORA: 20:30
LLOC: Hostal Maruja (Platja del Pinet) Elx
Nota: confirmeu assistència abans del dissabte 16 de juliol, enviant un correu electrònic a Acpv-Casal Jaume I d'Elx   elx@acpv.cat   o trucant al telèfon 965426480 
Menú:
-Pa amb tomàquet i all i oli, Amanides, Sardines Planxa, Xipirons, Meló d'aigua, Cafè / infusions, Begudes: Cervesa, Vi negre d'Estiu, Refrescs, Aigua.
Preu= 18 €Els diners recaptats aniran destinats a les activitats culturals i manteniment d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx, ja que els impagaments per part de les administracions continuen i posen en perill la continuïtat de l'entitat.

Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ElxCasal                                                                                                                                                             
http://lecturesdelx.blogspot.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada