dijous, 19 de febrer del 2015

Benvolgudes i benvolguts hem rebut aquesta carta animant-nos a participar amb el LIPDUB de filologia catalana de la Universitat d'Alacant, des del Casal d'Elx us animem a tots i totes a inscriure's i participar.
Agust铆 Agull贸
(coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)



L’alumnat i el professorat del grau de Filologia Catalana organitza el Lipdub del Grau de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant. Com a idea, sorgeix de la necessitat de promocionar uns estudis imprescindibles per a la formaci贸 integral de la societat valenciana. La motivaci贸 茅s reivindicar el dret a poder estudiar-lo, lluny del menyspreu del poder a les carreres de lletres i lluny, tamb茅, de l’aband贸 a qu猫 aquest mateix sotmet la llengua i la cultura pr貌pies.

En aquest correu adjuntem una carta en qu猫 s'explica clarament aquesta iniciativa i en qu猫 vos convoquem a una reuni贸 pr猫via (el dilluns 23 de febrer a les 18.00 hores, la reuni贸 finalment no podr脿 ser al Seminari del Departament de Filologia Catalana. Ser脿 a l'edifici de Geografia (enfront del de Filologia), a l'aula GE/0-01S, pregunteu en consergeria, aix铆 i tot, penjarem un cartell a la porta.
Animem a inscriure-vos-hi i a participar-hi. Tamb茅 adjuntem el cartell promocional perqu猫 feu difusi贸 entre els vostres coneguts. Esperem la vostra resposta i vos agra茂m, de bestreta, la vostra col·laboraci贸.

Salutacions,
Comit茅 organitzador del Lipdub de Filologia Catalana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada