diumenge, 8 d’octubre del 2023

XIII Ofrena cívica unitària al rei Jaume I el 9 d’octubre

XIII Ofrena cívica unitària al rei Jaume I el 9 d’octubre, a les 11.15 h, a Elx

Per tretzé any consecutiu, la celebració del 9 d’Octubre convoca totes les entitats que conformen la Plataforma per l’Ús Oficial del Valencià a Elx -formada per El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, el Casal d’ACPV d’Elx i l’STEPV-, a una ofrena cívica unitària al rei Jaume I per tal d’enllaçar la valencianitat del nostre passat històric amb la que construïm dia a dia amb projecció de futur.

Aquest acte sempre ha tingut com a objectiu el desig de reclamar la necessitat de continuar avançant en la vertebració territorial del sud i de la seua cohesió social interna entre totes aquelles persones que, independentment de la seua procedència o llengua materna, o creença religiosa… tinguen la voluntat de ser i sentir-se valencians. Aquesta vertebració no sols és interna sinó també externa, és a dir, d’estructurar i articular el sud amb la resta del País Valencià. I sobretot cal continuar avançant en l’autogovern, en la igualtat lingüística i en la garantia de drets individuals i col·lectius en els camps de l’habitatge, del benestar social, de la sanitat, de la sostenibilitat econòmica. No oblidem tampoc la millora del finançament autonòmic. De fet, volem les claus de la caixa.

Per tot això, us convidem a assistir a l’XIII Ofrena cívica que es farà a l’hort del Carme al rei Jaume I el pròxim dilluns 9 d’octubre, a les 11.15 h. Ens hi acompanyarà també l’actuació de la Colla de dolçaines i tabaleters d’Elx El Cascabot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada