dimarts, 26 de setembre del 2023

Nit Estellés

💐 Per commemorar el naixement de Vicent Andrés Estellés s’organitzen sopars amb actuacions i lectures de poemes arreu de tot el País Valencià.

🍻🍴 Després de les Festes Estellés a València, Castelló, Turballos, Canals, Carcaixent, Burjassot i Benicarló amb un èxit de participació com ja és costum, continuen els tradicionals sopars arreu del territori.

✨ Enguany la convocatòria ve amb una novetat ben destacada: hi actua Andreu Valor.

🤝 El Tempir, ACPV-Casal d’Elx, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx i l’Associació de Veïns del Raval organitzen conjuntament la vetllada a l’encantadora plaça del Gall del Raval d’Elx. L’acte, consistent en un sopar popular i un recital poètic, tindrà lloc el pròxim 29 de setembre, a partir de les 21.15 h.

🎸 El cantautor Andreu Valor oferirà un concert que se centrarà a musicar no sols poemes de Vicent Andrés Estellés sinó també de gent vinculada amb el poeta de Burjassot com Ovidi Montllor o Paco Muñoz. És una delícia de concert i de versions pròpies d’Andreu Valor que farà que la nit siga ben redona. No vos ho podeu perdre.

📝 Inscripcions
Cal enviar un correu electrònic a infoeltempir@gmail.com o bé a elx@acpv.cat. Hi has de dir el nombre de persones que hi assistireu (o que t’hi acompanyaran), el nom d’una persona de contacte i un número de telèfon per si hi haguera alguna incidència que calga comunicar.

📃 L’organització posarà a disposició de les persones assistents després del sopar de cabasset edicions de l’obra poètica d’Estellés perquè trien el poema que vulguen llegir públicament.

♻️ Et demanem que no faces servir durant aquest sopar de cabasset elements de parament d’un sol ús (ganivet, forqueta, plat…). Així, contribuirem tots a la millora del medi ambient.

👩‍🦽 Vine i participa en el recital i de la bona companyia. Gaudeix de la paraula del nostre poeta i de la gent! 

T’hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada