dijous, 22 de desembre del 2022

Tornem a la plaça de bous de València

💪😎 Tornem a la plaça de bous de València

🗓️ El 22 d’abril 2023 commemorarem el 25 d’abril, amb la manifestació als carrers de València i una gran festa a la Plaça de Bous.

👩‍🎤 Horitzó País Valencià és un acte que combina cultura i activisme produït per Pro21. Tindrem concerts de El Diluvi, Maluks, Jazzwoman, La Fúmiga, Esther, Marala i Colomet, parlaments, audiovisuals i més sorpreses encara per descobrir.

🔝 Un esdeveniment excepcional amb tot un univers simbòlic que ens nodreix i articula com a societat. Un espectacle fet de música, de cultura popular, de respecte a la llengua, al país i a l’antifeixisme. Un homenatge a les persones que han lluitat i lluiten per un país millor, un bon moment per aturar l’ampliació del port de València, per posar en valor la lluita pel dret a l’habitatge, d’alçar la veu per la memòria democràtica, per parlar de feminisme i el seu present, un acte de mobilització col·lectiva pel nostre horitzó de futur.

🎟️ Ja podeu adquirir les vostres entrades des d’aquest enllaç: 

https://www.notikumi.com/channel/pro21/2023/4/22/horitzo-pais-valencia

🧐 No vos encanteu i aprofiteu el preu de llançament. Durant les pròximes setmanes anirem informant-vos de totes les novetats, així que continueu a l’aguait!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada