dijous, 11 de novembre del 2021

"Club de Lectura del Casal d'ACPV-Elx" novel.la "El Carrer贸 dels Miracles" de Naguib Mahfuz.

 馃槃 Bona vesprada estimades,


⏳ Recordeu que hui dijous dia 11 de Novembre a les 19:30h al Casal, tindr脿 lloc com tots els mesos el "Club de Lectura del Casal d'ACPV-Elx" on es tractar脿 la lectura de la novel.la "El Carrer贸 dels Miracles" de Naguib Mahfuz.

馃檶Vos esperem!

Una abra莽ada.

馃 Sinopsi
La vida al carrer贸 Midaq 茅s dif铆cil, per貌 m茅s dif铆cil resulta escapar-ne. Envoltada per un ambient miserable poblat per alcavotes ambicioses, dentistes sense titulaci贸, militars enamorats, prostitutes, comerciants avars i individus que cobren per deformar captaires m茅s o menys sans, Hamida, jove i preciosa, busca un futur millor. La seua bellesa captiva Abbas, qui es desviur脿 per demostrar-li que l'estima amb bogeria; per貌 tamb茅 atrau Salim, un vell solitari i malcarat -tot i que ric- que li podria concedir tots els desitjos. En aquesta disjuntiva es troba quan apareix en escena un tercer pretendent: el seductor Ibrahim.

El carrer贸 dels miracles 茅s, probablement, l'obra m茅s popular i tradu茂da de Naguib Mahfuz. La for莽a i cruesa amb qu猫 Mahfuz descriu les imatges de la desgr脿cia i la joia que formen les vides en aquest carrer贸 del Caire han convertit aquesta novel·la coral en una pe莽a fonamental de l'obra del premi Nobel i en un referent de la literatura 脿rab contempo-r脿nia.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada