dijous, 3 de desembre de 2020

Inauguraci贸 de l'exposici贸 de l'artista Elena Toreli, Dem脿 dia 4 de Desembre a les 20:00h tindr脿 lloc al Casal

 Bona vesprada; 

    Dem脿 dia 4 de Desembre a les 20:00h tindr脿 lloc al Casal la inauguraci贸 de l'exposici贸 de l'artista Elena Toreli (Instagram: @elenatoreli ), les seves obres romandran al Casal fins el dia 4 de gener.

Vos encomanem que confirmeu l'assist猫ncia via aquest mateix e-mail, gr脿cies!

Qui 茅s Elena Toreli?

Elena Toreli nascuda en Saratov (R煤ssia), viu a Elx (Alacant).

脡s llicenciada en Belles arts i Doctora per la Universitat Miguel Hern谩ndez (2019).

Combina la seva traject貌ria cient铆fica amb la seva carrera art铆stica. Ha participat en nombroses exposicions col·lectives nacionals i internacionals. Ha col·laborat amb projectes a Espanya i R煤ssia.


Les seves obres estan intr铆nsecament relacionades amb el m贸n de la literatura i de manera figurativa. Les t猫cniques que utilitza per a expressar el seu inter猫s per l'interior de l'茅sser hum脿, a nivell de mem貌ria / records, psicologia o neuroling眉铆stica s贸n la pintura a l'oli, gravat, il·lustracions i art t猫xtil.

A nivell pict貌ric normalment realitza retrats que fan refer猫ncia a personatges trets dels llibres, per貌 intent邪 veure a aquests herois com a persones reals que van servir de prototip per als seus escriptors o creadors, una esp猫cie de proc茅s invers que mostri l'origen hum脿 del seu reflex literari.

D'altra banda, les instal·lacions mostren la segona part de les seves divagacions entorn de l'interior de les persones associat a un espai, com una golfa repleta d'estranys artefactes, d'objectes o s铆mbols que encurioseixen i conviden a deduir el sinistre i fosc que, en major o menor mesura, tots guardem dins.

La mostra que presentem en el Casal Jaume I inclou les obres pict貌riques i gravats de diferents t猫cniques de l'artista.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada