dijous, 5 de novembre de 2020

6 de Novembre fins al 13 de Novembre de 18:00h a 21:00h tindrà lloc al Casal l'exposició "Josep Carner. Dir molt en un mig dir, seria mon afany". Commemorem el cinquantè aniversari de la seva mort. L’Any Car

 Bona vesprada!

Demà 6 de Novembre fins al 13 de Novembre de 18:00h a 21:00h tindrà lloc al Casal l'exposició "Josep Carner. Dir molt en un mig dir, seria mon afany".

 Commemorem el cinquantè aniversari de la seva mort. L’Any Carner 2020, que s’allargarà fins ben entrat el 2021, desplegarà un gran nombre d’activitats, de tota mena i per a tota mena de públics. Les línies mestres abracen tots els camps literaris que ell va conrear (i també aquells àmbits en què d’altres artistes han situat la seva obra: la cançó, el teatre). S’han integrat a l’Any les iniciatives de molts municipis de Catalunya i el País Valencià, però també iniciatives d’empreses culturals privades que volen homenatjar Carner. Els objectius de l’Any són els de difondre la seva obra.

L'exposició és de petit format que repassa les etapes vitals i literàries de Josep Carner. La prioritat d’aquestes exposicions és crear una eina divulgativa i fàcil d’itinerar.

Una proposta ideada per Jaume Coll, comissari de l’Any Carner, i dissenyada per Enric Lluch.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada