dijous, 11 d’abril del 2019

Diada del Pa铆s Valenci脿: Acci贸 Cultural convoca manifestaci贸 el dissabte 13 d’abril a les 18:00 a la pla莽a de Sant Agust铆 amb el lema “Perqu猫 no torne el passat. Continuem avan莽ant”.


Diada del Pa铆s Valenci脿: Acci贸 Cultural convoca manifestaci贸 el dissabte 13 d’abril a les 18:00 a la pla莽a de Sant Agust铆 amb el lema Perqu猫 no torne el passat. Continuem avan莽ant”.

L’entitat crida a la mobilitzaci贸 ciutadana per a consolidar els avan莽os assolits: cal manifestar-se, enfortir ACPV i exercir el dret de vot http://acpv.cat/mani13a-2019/

Tots i totes a Val猫ncia!!. Dissabte 13 d'abril a les 18.00h a la pla莽a de Sant Agust铆. Manifestaci贸: “Perqu猫 no torne el passat. Continuem avan莽ant”.

Acci贸 Cultural del Pa铆s Valenci脿 (ACPV) celebrar脿 la Diada del 25 d’Abril amb una manifestaci贸 a la ciutat de Val猫ncia el proper dissabte 13 d’abril. La tria de la data est脿 condicionada per la convocat貌ria d’eleccions estatals i auton貌miques i les festes de Setmana Santa, que dificulten poder fer la manifestaci贸 els dies 27 o 20 d’abril.
ACPV commemora cada any la Diada del 25 d’Abril com un acte de record de la p猫rdua de les nostres institucions i lleis pr貌pies, i sobretot com una afirmaci贸 de la voluntat d’autogovern del poble valenci脿. En aquest sentit, 茅s una commemoraci贸 que mira sobretot al futur, i que proposa un projecte de pa铆s amb ple autogovern, un finan莽ament just, i igualtat ling眉铆stica i drets socials.

Enguany, ACPV ha triat com a lema de la convocat貌ria “Perqu猫 no torne el passat. Continuem avan莽ant”, perqu猫 els darrers anys hem avan莽at en la recuperaci贸 de drets, i hem posat fi a la corrupci贸 i a la persecuci贸 de la llengua i la cultura, per貌 ens resta molt de cam铆 per avan莽ar en la direcci贸 del ple autogovern i la igualtat ling眉铆stica.

En el context actual, ACPV no pot deixar de constatar la persist猫ncia d’amenaces de retorn a un passat de corrupci贸, autoritarisme i antivalencianisme, per貌 considera que la majoria de la societat valenciana 茅s conscient dels avan莽os positius assolits. Ara 茅s el moment, per tant, de consolidar-los i continuar avan莽ant.

Per貌 nom茅s ser脿 possible continuar avan莽ant amb una societat decidida, organitzada i mobilitzada, que s脿piga respondre a les minories extremistes amb serenitat i, alhora, fer un nou pas endavant vers una democr脿cia plena i madura. Per aix貌, ACPV fa una crida a participar en la manifestaci贸 del 13 d’abril, a enfortir l’entitat com a instrument al servei d’aquest nou pas endavant que volem donar, i a exercir de forma tranquil·la i decidida el nostre dret al vot, guanyat a base de l’esfor莽 de la generaci贸 que va fer possible l’arribada de la democr脿cia.

Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)

elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107 
https://twitter.com/ACPVelx                                                                   http://lecturesdelx.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada