dijous, 27 d’abril de 2017

dijous 27 d'abril 2017 a les 20:00 hores tindrem la sessió dedicada al Llibre de Martí Domínguez i Romero, La sega. Ed. Proa.

Club de Lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx: us escric per recordar-vos que hui dijous 27 d'abril 2017 a les 20:00 hores tindrem la sessió dedicada al Llibre de Martí Domínguez i Romero, La sega. Ed. Proa. Sabeu que el club de lectura està obert a noves incorporacions i que també són benvingudes les visites esporàdiques. Per això, si coneixeu algú que hi puga estar interessat, no dubteu a convidar-lo.
La novel·la transcorre en un poble de masos disseminats, al Maestrat, entre els anys 40 i 50 del segle xx. És una zona boscosa que freqüenten els guerrillers del maquis, que compten amb la complicitat material i sentimental de la filla del mas, la Teresa, i les reticències de la mare, que ha vist com el seu marit era víctima de la guàrdia civil. Els fill petit és el narrador de la història, que descobreix el món en un context ple de secrets i violència. Un dels guerrillers del maquis, que s'entén amb la Teresa, és alhora confident de la guàrdia civil. Això originarà algun malentès i algun tiroteig. La novel·la segueix l'evolució del xiquet protagonista i de la seva família, dividida i sacsejada per les lluites entre guerrillers i guàrdies, en un poble de muntanya valencià.
Properes sessions:
-25 de maig. Michela MURGIA, L'acabadora. Ed. Proa.
-22 de juny, Lliris PICÓ, L'olor dels crisantems. Ed. 3i4. (comptarem amb la presència del autor).


Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ElxCasal http://lecturesdelx.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada