dijous, 27 d’abril del 2017

dijous 27 d'abril 2017 a les 20:00 hores tindrem la sessi贸 dedicada al Llibre de Mart铆 Dom铆nguez i Romero, La sega. Ed. Proa.

Club de Lectura d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx: us escric per recordar-vos que hui dijous 27 d'abril 2017 a les 20:00 hores tindrem la sessi贸 dedicada al Llibre de Mart铆 Dom铆nguez i Romero, La sega. Ed. Proa. Sabeu que el club de lectura est脿 obert a noves incorporacions i que tamb茅 s贸n benvingudes les visites espor脿diques. Per aix貌, si coneixeu alg煤 que hi puga estar interessat, no dubteu a convidar-lo.
La novel·la transcorre en un poble de masos disseminats, al Maestrat, entre els anys 40 i 50 del segle xx. 脡s una zona boscosa que freq眉enten els guerrillers del maquis, que compten amb la complicitat material i sentimental de la filla del mas, la Teresa, i les retic猫ncies de la mare, que ha vist com el seu marit era v铆ctima de la gu脿rdia civil. Els fill petit 茅s el narrador de la hist貌ria, que descobreix el m贸n en un context ple de secrets i viol猫ncia. Un dels guerrillers del maquis, que s'ent茅n amb la Teresa, 茅s alhora confident de la gu脿rdia civil. Aix貌 originar脿 algun malent猫s i algun tiroteig. La novel·la segueix l'evoluci贸 del xiquet protagonista i de la seva fam铆lia, dividida i sacsejada per les lluites entre guerrillers i gu脿rdies, en un poble de muntanya valenci脿.
Properes sessions:
-25 de maig. Michela MURGIA, L'acabadora. Ed. Proa.
-22 de juny, Lliris PIC脫, L'olor dels crisantems. Ed. 3i4. (comptarem amb la pres猫ncia del autor).


Cordialment
Agust铆 Agull贸 Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Tel猫fon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2 (Elx-03203)
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
https://twitter.com/ElxCasal http://lecturesdelx.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada