dijous, 14 de gener de 2016

Distingit senyor/senyora:
Ens posem en contacte amb vosté per convidar-lo a participar a l'homenatge a Andreu Castillejos Furió, que per iniciativa d'Acpv-Casal Jaume I d’Elx estem organitzant, al nostre pintor, fotògraf i activista social un artista compromés amb el seu poble i la nostra llengua, president d’honor del Casal Jaume I d’Elx, que com sabeu malauradament va morir l’any 2013, als 71 anys.

Vos convidem a participar en l'acte, que tindrà lloc el divendres, 29 de gener 2016 a partir de les 20:15 hores de la vesprada a ACPV-Casal Jaume I d’Elx al carrer Sant Jordi,2).

A grans trets l'homenatge consistirà en el lliurament d’una escultura al seu fill, dissenyada per el pintor i escultor alcoià Antoni Miró. En la projecció d'un documental de fotos de la seua vida i de part de la seua obra. Parlaments, intervencions de les diferents associacions, entitats i d’altres. Exposició de pintures dedicada a Andreu a càrrec dels diversos artistes d’Elx i de la resta del nostre País Valencià. També tenim previst demanar a l’ajuntament un carrer amb el seu nom concretament al barri on va nàixer.

La nostra intenció és la de situar en un lloc d'honor i en la memòria col·lectiva de la nostra població la figura d’Andreu Castillejos.Vos informem que en aquest moment, ja hi ha altres associacions que estan col·laborant en l'homenatge.

Et preguem que si voleu participar com a entitat col·laboradora de l’acte, i intervindre fent algun parlament en homenatge d’Andreu o en qualsevol dels actes que estem organitzant, ens ho comuniqueu al Casal. Demanem que, com que Andreu era un enamorat de la nostra llengua i cultura pròpies, feu el parlament en valencià preferentment

Agraïm el vostre interès i us fem saber que ens teniu a la vostra disposició per a qualsevol cosa que considereu d’interès.

Cordialment
Agustí Agulló Marcos
(Coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)
Telèfon 965426480
Carrer Sant Jordi, 2
elx@acpv.cat
http://casalelx.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/pages/Casal-Jaume-I-dElx/29791008107
http://lecturesdelx.blogspot.com.es


Col·labora:
-Associació per a la solidaritat amb Amèrica llatina.
-Margalló-Ecologistes.
-Institut d'Estudis Comarcals del Baix Vinalopó.
-Artistes d'Elx.
-Memòria i Justicia d'Elx i Comarca.
-Associació Cívica per la llengua El Tempir.
-Universitat Miquel Hernández d'Elx.
-I altres entitats i persones que s'afegeixen darrerament....

Organitza:
Acpv-Casal Jaume I d'Elx

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada