dijous, 19 de febrer de 2015

Benvolgudes i benvolguts hem rebut aquesta carta animant-nos a participar amb el LIPDUB de filologia catalana de la Universitat d'Alacant, des del Casal d'Elx us animem a tots i totes a inscriure's i participar.
Agustí Agulló
(coordinador d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx)L’alumnat i el professorat del grau de Filologia Catalana organitza el Lipdub del Grau de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant. Com a idea, sorgeix de la necessitat de promocionar uns estudis imprescindibles per a la formació integral de la societat valenciana. La motivació és reivindicar el dret a poder estudiar-lo, lluny del menyspreu del poder a les carreres de lletres i lluny, també, de l’abandó a què aquest mateix sotmet la llengua i la cultura pròpies.

En aquest correu adjuntem una carta en què s'explica clarament aquesta iniciativa i en què vos convoquem a una reunió prèvia (el dilluns 23 de febrer a les 18.00 hores, la reunió finalment no podrà ser al Seminari del Departament de Filologia Catalana. Serà a l'edifici de Geografia (enfront del de Filologia), a l'aula GE/0-01S, pregunteu en consergeria, així i tot, penjarem un cartell a la porta.
Animem a inscriure-vos-hi i a participar-hi. També adjuntem el cartell promocional perquè feu difusió entre els vostres coneguts. Esperem la vostra resposta i vos agraïm, de bestreta, la vostra col·laboració.

Salutacions,
Comité organitzador del Lipdub de Filologia Catalana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada