dimecres, 18 d’octubre del 2023

Correllengua d'Elx 2023

馃榾 Bona vesprada a tots,

馃珎 Vos convidem a participar en els actes del Correllengua d'Elx 2023 a la nostra ciutat, en conmemoraci贸 de la Diada del Pa铆s Valenci脿 9 d'octubre. Esperem tenir l'honor de comptar enguany amb la vostra pres猫ncia el divendres 20 d'octubre a les 19:00h al Casal d'Elx i a les 19:30 hores al sal贸 de plens de l'Ajutament d'Elx per tal de rebre la Flama del Correllengua.

馃懀 El circuit ser脿 pels carrers peatonals, carrer de les Barques i carrer Mare de D茅u del Carme fins la Pla莽a de Baix on serem rebuts per les autoritats del govern, amb posterioritat pujarem al Sal贸 de Plens de l'Ajuntament.

馃敟CORRELLENGUA 2023 ELX:

馃棑️ Divendres, 20 d'octubre. Passacarrer: eixida en cercavila des d'ACPV-Casal d'Elx a les 19:15h amb la Flama del Correllengua, ens acompanyaran per amenitzar l'acte la “Colla de Dol莽ainers i Tabaleters El Cascabot” , la nova “Muixeranga d'Elx” i el grup de joves de secund脿ria i batxillerat de l'IES Carr煤s que portaran la flama aquest any acompanyats pel professor i escriptor Jos茅 Antonio Quesada Coves.

馃嵒 Arribada del Correllengua al Casal d'Elx: a les 20:00h. Picadeta.

馃帳 CONCERT per amenitzar l'acte al Casal d'Elx a les 20:15h, de la cantautora de Ll铆ria Maria Faubel.

馃獎 Agra茂m el vostre inter猫s i us fem saber que ens teniu a la vostra disposici贸 per a qualsevol cosa que considereu.

馃挵 Aprofiteu i porteu diners per a...

    馃巹LOTERIA DE NAL del Casal (23€)

    馃巹LOTERIA DE NAL la Muiseranga d'Elx (23€)

馃憢 Salutacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada